Molnári fő utcáján családi ház

7689 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsától 17 km távolságra, Molnári településen eladó egy közel 94 nm hasznos alapterületű családi ház. Az ingatlanhoz egy közel 1000 nm nagyságú rendezett, gondozott terület tartozik. A ház hosszabbításában az állattartáshoz szükséges melléképületek találhatóak.
Az ingatlan korának megfelelő, átlagos állapotban van, falazata stabil. A szobában felvizesedés nyoma található, ami a modern lemezpréselési technológiával könnyen orvosolható. Felújítási munkálatok az ingatlanon nem történtek, de tökéletes alapot képez egy új élettér kialakításához. A lakóépületben a vezetékes gáz-szolgáltatás nem került kialakításra, de ez az utcáról bármikor beköthető. Az ingatlan helyiségei: 2 tágas, világos szoba, egy nappali, kamra padlásfeljáróval, konyha, fürdőszoba, előtér, félig zárt terasz. A helyiségeket fa tüzelésű kandallók fűtik. A szobákban a kémény visszabontásra került a tetőszint alá. Az ingatlan alatt pince húzódik.
Mind a település, mind az ingatlan alkalmas a falusi csok feléteteleinek! Amennyiben csendes, nyugodt környezetben szeretne új otthont kialakítani, ezt mindenképp érdemes megnézni!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.