Molnári fő utcáján családi ház eladó

612 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zala megyében, Nagykanizsa és Letenye városok között félúton, Molnáriban eladó egy 95 nm hasznos alapterületű családi ház. A házhoz tartozó 1540 nm-s területen számos melléképület, és egy garázs is helyet kapott. A gondozott udvar tökéletesen alkalmas akár haszonállatok tartására is.

A két részletben épített lakóház statikailag jó állapotban van, falai szárazak,masszívak. Az épület teljes felújítást igényel, ám elrendezésének és kialakításának köszönhetően rengeteg lehetőséget rejt magában. A szobák, és a konyha gáz fűtésűek, valamint a gázvezeték kialakításra került a fürdőben, és a nappaliban is, így azokat csak szerelvényezni kell. A többi helyiségben fatüzelésű kandalló biztosítja a meleget. A hátsó szoba, valamint a kamra alatt egy száraz betonpince húzódik.

A környék nagyon nyugodt, biztonságos. A faluból a közlekedés jó mindkét közeli város irányába. A buszmegálló az ingatlan 50 méteres körzetében található. Az ingatlan megfelel a "falusi csok" szabályainak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az ingatlant, aki egy csendes, kellemes hangulatú faluban szeretné kialakítani új életterét.
Amennyiben ez a családi ház felkeltette a figyelmét, forduljon hozzám bizalommal!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.