MOSONMAGYARÓVÁRON A HALÁSZI ÚTI LAKÓTELEPEN SORHÁZ ELADÓ

696 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Mosonmagyaróváron, a Halászi-úti lakótelepen sorházi lakás garázzsal eladó !
Mosonmagyaróvár kedvelt lakóparkjában kínálom megvételre ezt a belső kétszintes, 90m2-es hasznos alapterületű sorházi lakást. Az ingatlan 2000-ben épült, minőségi alapanyagokból. Gondosan megtervezett belső terek jellemzik. Az alsó szinten található: nappali-konyha-étkező egy légtérben, háztartási helyiség, WC, előszoba, tágas, 10 m2-es fedett terasz, ami a zárt belső udvarra néz. A felső szint felosztása: 3 hálószoba, gardrób szoba, fürdőszoba-WC-vel, dolgozó-olvasó sarok. Jelenleg a kettő, egymás melletti szoba össze van nyitva, de kis ráfordítással megszüntethető a kartonfalon az átjáró. Az ingatlanhoz tartozik egy garázs. A házba innen is be lehet jutni. A ház fűtéséről, meleg-víz ellátásáról egy vadonatúj gázcirkó kazán gondoskodik. Műanyag nyílászárók szúnyoghálóval felszerelve. A nyári melegben dupla klíma segíti a komfort érzetünket. A környék tiszta, igényes, rendezett. Az utca csendes, a Mosoni-Dunapart és a városközpont pár percnyire található.
A garázs külön helyrajzi számon van, ezért akár tovább is értékesíthető. Szomszédok szívesen megvásárolnák.
Ára: 46.990.000 Ft
Irodánk, díjmentes hitelügyintézéssel és megbízható jogi háttérrel áll ügyfelei rendelkezésére.További részletes tájékoztatásért kérem hívjon bizalommal: Tóth Mária, 0630/601-9095

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.