Mosonmagyaróváron felújított családi ház eladó

4597 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó családi ház Mosonmagyaróváron
Móvár egyik főútvonala mellett , egy csendes kis utcában bújik meg ez a rendhagyó otthon.
Tulajdonosai nagy álatbarátok, majdhogynem nekik alakították ki életterüket.
Egy régi kockaházat alakítottak át saját igényeiknek megfelelően, műszakilag igényesen, praktikusan, egyedi ízlésviláguk alapján.
Udvar térkövezett. Bejárat a fedett teraszról. Földszinten kettő nagyobb, egy kisebb szoba, fürdő sakokkáddal, konyha, étkező. Konyhából ki tudunk menni a teraszra, illetve a kamra-gardróbba, ahol van a „művészfeljáró” a tetőtérben lévő gyerekbirodalomba. Padlásteret használta ki APUKA. Tető szigetelve, kartonozva, viszont a fedélszékek tartógerendái csupaszon maradtak. Sötét lazúrral konzerválva, egyedi hangulatot árasztanak kontrasztjukkal. Sötét, rücskös, girbe-gurba – sík fehér. Színátmenetes led-szalaggal körbe világított dobogó egyik fele ágy, másik felén a HITECH médiabirodalom. Azért egy tanuló íróasztalnak is maradt hely!
Falak kívül 10 cm szigetelve, belül takaró karton mindenhol. Új közművek (víz. fűtés, elektromos) fal és karton között. Mindenhol menyezeti spotok. Három kiszedett régi ajtó küszöbjét ötletesen, kimélyítették, szezonálisan díszítik. Vastag üveglappal fedve, szalagleddel állandóan kivilágítva. Mint egy kis akvárium.
Apunak kis műhely a két autós garázs mögött, idős, vagy önállósodni kívánó fiatal családtagnak egy 30 nm-es különálló lakrész, illetve a mindent elnyelő tárolók vannak a hátsó épületben.
Udvar rendezett, ahol kell térköves. Grillező, hatalmas medence ugródekkel. A nyár központi helye.
De reméljük, hogy már az új tulajdonos fogja az idei évben hasznát venni.
Ha sikerült felkeltenem érdeklődését, Hívjon! 0630/601-9095
Hitel kell? Intézzük.Ügyvéd? Van!
Várom hívását!

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.