Mosonmagyaróváron Mosonban újszerű sorházi lakás eladó!

13625 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Mosonmagyaróvár Mosoni részén megmaradtak a régi időkből az úgynevezett közös udvaros házak. Itt találkoztam vele először az országban, de aztán megszoktam, most már természetesnek veszem őket.
A régióban annyira elterjedt ez az ingatlan elrendezési forma, hogy a kínált lakás 2007-ben alaptól a tetőig újonnan épült könnyűszerkezetes falakkal! A hatlakásos épület utcafronti részét az utca kép miatt nem lehetett változtatni, de a hátsó részeket teljesen újjá építették.
A kínált ingatlan az ötödik lakás. Hátulról is be lehet jönni az udvarba, sőt az épület végén lakók kialakítottak egy max öt autónak elegendő kis magánparkolót. Költözéskor, nagyobb bevásárláskor terasz elé be lehet állni kocsival.
A lakásról. Tulajdonosok épülés utáni első lakók. Nemrég fejeződött be a belső csinosítgatás. Mázolás még hátra van, de az már legyen új tulajdonos gondja. Hangulatos, világos, fiatalos, praktikusan élhető otthon lett belőle. Fotók magukért beszélnek. 50 nm, 2 szoba, nappali, konyha étkezővel, fürdőszoba, külön WC. Épület előtt 37 nm-es terasz térkövezve, sarokban kis grillező.
Radiátoros fűtés, kondenzáziós kombi kazánnal. Nappali-étkezőt világító üvegtégla fal kívülről redőnyös, tehát sötétíthető, árnyékolható. Falak hőszigetelése jó, jól fűthető, klímára eddig nem volt szükség.
Városrészben a közelben minden megtalálható. Élelmiszer boltok, pékségek, piac, benzinkutak, okmányirodai ügyintézés, posta, ...... buszmegálló 3 percre.
Jöjjön, nézze meg, és döntsön. Ha hitel kell, intézzük! Ügyvéd? Van.
Várom hívását! Nézzük meg együtt és szeressen bele! 0630/601-9095

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.