Mosonmagyaróváron négy szintes ház, 766 nm-es telken eladó!

5698 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Mosonmagyaróváron négy szintes ház, 766 nm-es telken eladó!

Mosonmagyaróvár Győr után Bécs felé az utolsó városunk az M1 mellet. Lüktető, fejlődő, pezsgő élettel teli ipari központ. Ausztria, illetve Bécs közelsége miatt sok különlegessége van a városnak. Például, ha feldobsz három kis kövecskét, egy biztosan fogorvosra esik!
A városról és történelméről bővebben: http://www.szigetkozportal.hu/hu/szigetkoz/mosonmagyarovar
A kínált ház az ipartelepen, Tescohoz közel van, tehát ha ingázni fog az új tulajdonos a sógorokhoz, be sem kell menni a városba. Reggel 25-30 MÁSODPERC alatt már kint is van az 1-es főúton, és nyomhatja is a pedált! Csak 90-ig, mert VÉDA!
A házról.
Teljesen alápincézve szuterén jelleggel, tehát ablakok talajszint felett. Földszinten a nap közbeni élet. Bejárat a „télikert” -en keresztül. Majd előszoba után kis közlekedő előtér, konyha-kamra, étkező, nappali, természetesen zuhanyozó (masszázs paneles), WC, minden ahogy kell. Emeleten két szoba, kádas fürdő WC-vel, lépcső mellett olvasó és dolgozó sarok. És innen nyílnak a minden házban meglevő elteszem valahova, majd jó lesz valamire anyagok tárolóhelye, a tető alatti kis padlásterek.
Egy szinttel feljebb a fiatalok kedvenc bújóhelye, az egy légterű, gyönyörűen fával mindenhol burkolt manzárd. Lépcsőfeljáróban kétszárnyú csapóajtó. Kiválóan szigeteli a felfelé igyekvő hőt, de inkább a hangot. PL zene.
Mindenhol tisztességes mesteremberek tisztességes munkája köszön ránk. Le a kalappal az asztalos előtt! Maga az épület a 80-as évek közepén épült. Fala tégla, födém betongerenda betontálcákkal. Sátortető, alacsony fedélszékekkel és magasan levő fogópárokkal, hogy padlástér normális belmagassággal beépíthető legyen. 2005-ben felújították. Teljes közmű csere volt. Víz, csatorna, elektromos hálózat, fürdők, nyílászárók, redőnyök. Fűtés maradt. Kétféle kazán van a pincében, egy vegyes és egy komoly gázkazán. Udvar a dupla garázsig térköves, hátrébb a gondozott fű dominál.
Összességében egy kellemes benyomást keltő, jól lakható, funkcióknak megfelelően tagolt, átlagtól jobb minőségű ház, rendezett, gondozott, konyhakertészkedésre is alkalmas területű telken, városban, Ausztriához közel, ……
Szóval érdemes lenne megnézni.
Ára 50.500.000 Ft
Csak ajánlani tudom!
Jöjjön, nézze meg, és döntsön. Ha hitel kell, intézzük! Ügyvéd? Van.
Várom hívását! Nézzük meg együtt és szeressen bele! 0630/601-9095

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.