Mosonújhelyi családi ház eladó!

595 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Mosonszentmiklós-Mosonújhely községben keresem új tulajdonosát egy 2032nm-es telken elhelyezkedő 75nm-es családi háznak.

Mosonszentmiklós a Mosoni-síkság délkeleti részén fekszik, a Budapest-Bécs nemzetközi főútvonaltól -az M1-es autópálya 142-es lehajtójától- 1 km-re Győr és Mosonmagyaróvár között nagyjából fele úton. A legközelebbi városok 20-20km-re találhatóak: Győr, Mosonmagyaróvár, Csorna. Mosonújhely része Mosonszentmiklós község területének, amelynek központjától számítva nagyjából 5 kilométer távolságra található. Lakónépessége hozzávetőleg 180 fő.

A ház az 1960-es években épült, amelyet több alkalommal modernizáltak, valamint 2006-ban hozzáépítettek egy garázst, amiben található egy vegyes tüzelésű kazán, ami a fűtést biztosítja. A hőleadás radiátorokkal történik, a melegvizet bojler állítja elő. A házban található 2 nagyméretű, 24nm-es szoba, konyha, spájz, fürdőhelység, külön WC és kialakítottak egy fedett teraszt. Az egyik szobában található még egy kandalló is, amivel hűvösebb időben gyorsan be lehet fűteni.

A lakóépület -igényeknek megfelelően- felújítandó, szükséges a tetőszerkezet javítása, az egyik gerenda valószínűleg megerősítésre, vagy cserére szorul, beltéren festés, modernizálás. Az ingatlan ettől függetlenül jó állapotban van, lakható. Vízszigetelését megcsinálták, műanyag bejárati ajtó és műanyag nyílászárókat cseréltek. Az ablakok redőnyözöttek.

A munkálatok után egy szuper kis otthon varázsolható belőle, ahol kevés a szomszéd és nagy a nyugalom. 😊 A kert tele gyümölcsfákkal, zöldségekkel, virágokkal. Van fúrt kút, igaz átvizsgálásra szorul, mert használaton kívül van, de mellette van vízvezetékes kerti csap is.

Költözés rövid időn belül megoldható!

Ár: 25.000.000Ft
Hívjon akár hétvégén is! :)
06-30/156-6513

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom.
Amennyiben a ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Irodánk ügyvédi szolgáltatással, díjmentes jogi tanácsadással, bank független CSOK, Babaváró hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével áll rendelkezésükre.

Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

Irodavezető, értékesítési vezető
Győr
+36 (70) 235 7733
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban