Múltidéző 70 +-os

763 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Keressük azt a vállalkozó szellemű embert, családot, befektetőt, aki meglátja a lehetőségeket ebben az 50-es években épült, falait és tetőszerkezetét tekintve masszív, stabil, de felújításra, korszerűsítésre szoruló téglaépületben.
Az épületben 4 lakás található, osztatlan közös tulajdonként ( használati megosztással, külön villany -és gázórákkal ), melyből jelenleg 2 kerül értékesítésre egy tulajdonostól, külön bejáratokkal.
A földszinti 44 m2- es lakás jelenleg üzlethelyiségként szolgál, 2 szoba, mosdó és folyosó elrendezéssel ( lásd alaprajz ) fűtése konvektoros, fürdőszoba, konyha kialakítható.
Az emeleti 51 m2-es lakás szintén 2 szobát, konyharészt, kamrát, illetve a lépcsőházból nyíló fürdőszobát foglal magába. Fűtésről gázüzemű, HÉRA fejes cserépkályha, illetve fali melegítő gondoskodik, a melegvizet a konyhában elektromos vízmelegítő, a fürdőszobában gáz által felfűtött bojler adja. A lakás szobái nagy belmagassággal rendelkeznek, galériázhatóak, a nagy ablakoknak köszönhetően világosak.
Némi ráfordítással ötletesen alakítható saját igény szerint családi fészeknek, de lokációját és elrendezését tekintve kiválóan alkalmas irodának, orvosi rendelőnek. A belváros szélén, jól megközelíthető helyen, mindenhez egy karnyújtásnyira! A földszinti üzlethelyiséget a jelenlegi bérlők lehetőség szerint akár tovább bérelnék.
Lakberendező kollégám szívesen segít az ötletelésben látványtervekkel, illetve a megvalósításban is segítségére lesz.
Irodánknál szükség esetén ügyvéd és hitelszakértő segítsége is igénybe vehető.
Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan keressen elérhetőségeimen, megtekintés előre egyeztetett időpontban, hétköznap lehetséges
Kissné Pipicz Szilvia
+36307472053
kissne.szilvia@ving.hu

Kissné Pipicz Szilvia

Kissné Pipicz Szilvia

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 747 2053
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban