Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Murakeresztúron első emeleti lakás

4887 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsától 20 km távolságra, a horvát határ mellett, Murakeresztúron eladó ez az első emeleti, 78 nm hasznos alapterületű lakás. A lakáshoz tartozik egy közel 15 nm nagyságú garázs is. A garázs szerelőaknával ellátott. A garázs a vételár részét képezi!

2015-ben a tulajdonosok jelentős felújításokat végeztek az ingatlanon. Megújult a teljes villamoshálózat. Az ingatlan nyílászárói kicserélésre kerültek, az új ablakok redőnnyel ellátottak. Megújultak a hideg- és melegburkolatok is. A fürdőszoba zuhanyzóssá alakult. A helyiségeket egy központilag, a folyosón elhelyezett vízteres kandalló fűti radiátorok segítségével. A lakás helyiségei: 3 teljes értékű szoba, konyha étkezővel, kamra, fürdőszoba, wc, közlekedő. A közlekedőn beépített szekrény segíti a tárolást. A lakáshoz a lépcsőházban saját tároló tartozik. A lakás közös költsége mindösszesen 7.600 Ft. Az ingatlant jelenleg albérlő lakja, aki adásvétel után ha szükséges kiköltözik, ha kell, tovább bérli az ingatlant. A belső falak mozgathatóak, könnyen kialakítható 2 szoba+ nappali elrendezés is. A fűtésrendszer korszerűsíthető, cirkósítható!

Családoknak, befektetésnek tökéletes választás lehet!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.