Muraszemenyén jó állapotú, cirkós családi ház

1006 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye kisvárostól néhány kilóméterre, csendes, hangulatos településen, Muraszemenyén eladó egy 110 nm hasznos alapterülettel rendelkező családi ház. Az ingatlan 931 nm nagyságú területen helyezkedik el, melyen melléképületek, egy garázs, valamint egy hangulatos kerti kemence kapott helyet.

Az ingatlan statikailag nagyszerű állapotban van, beton alappal, és beton födémmel rendelkezik. A tulajdonosok a tetőszerkezetet a tavalyi évben megújították, hullámpalával borították. Kb 10 évvel ezelőtt megtörtént a villamoshálózat cseréje. Nemrég megújult a bejárati ajtó is. A tágas terasz beépítésre került, így kialakítva egy világos lakrészt, mely tökéletesen megfelel akár nappalinak is.
A ház fűtésére 2 alternatíva is rendelkezésre áll. A radiátorokat fa tüzelésű kazán, valamint gáz üzemű cirkó kazán is üzemelteti. A családi ház helyiségei: 3 teljes értékű szoba, nappali, előtér, fürdőszoba, wc, konyha, tároló, beépített terasz.

Jó elrendezésű családi ház, mely némi felújítás után nagyszerű otthona lehet akár nagyobb családok számára is. Az ingatlan és a település is alkalmas a falusi csok feltételeinek! A település csendes, biztonságos, barátságos.

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.