Nádas-tóhoz közel,kivett zártkert

121 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Sándorfalván Nádas-tóhoz közel művelési ág alól kivett zártkert

Adatok:
-konyha
-fürdőszoba
-nappali+2 hálószoba
-hálószoba
-pince
-terasz
-fúrt kút
-villany

Az ingatlan két telekből és két épületből áll. A kisebbikben található egy konyha ebédlő résszel és fürdőszoba wc-vel. A nagyobbik épületben lettek az életterek kialakítva,itt találhatjuk a nappalit és a hálószobákat. A víz ide nincs bevezetve,de a lehetőség meg van rá. A ház adottságai pedig alkalmasak arra,hogy vizes helységet és konyhát alakítsanak ki. Így ez az épület is egy önálló házként funkcionálhat.
Mindkét épület alatt száraz,szigetelt pince található mely szintén sok lehetőséget tartogat.
Fűtés kialakítására is van lehetőség hagyományos módon,de akár napelemes technológiával is. Némi korszerűsítés után az ingatlan állandó lakhatásra is alkalmas lesz,így egy nyüzsgő nap után jó levegő, zöld és csend vár minket.
A teleken jó termő borszőlő található.

A nagyobb ház gazdasági épületként van nyilvántartva, a másik jelenlég nincs hivatalosan feltüntetve. Vásárlásnál nem kell kifüggeszteni. A hitelintézetek fedezetként nem fogadják be ,családtámogatásra sem alkalmas. Készpénz illetve személyi kölcsön használható fel a finanszírozásra.
Sándorfalva ,Szegedhez 15 perc autóútra található,a távolsági buszok 25 perc alatt a Mars téren vannak. Helyben található,bölcsőde,óvoda,általános iskola. A Nádas-tó nyáron fürdésre egyéb évszakban sétára,horgászásra kitűnő választás
Csütörtökön és vasárnap helyi piac van ,ahol helyi és szomszédos települések termelői árulják termékeiket.
A cukrászdában isteni a fagyi és a helyi lángos sem utolsó....

Ha hasonlóban gondolkodik,ezt mindenképpen nézzük meg!
Várom Jelentkezését.
Bartus Krisztina
+36708820775
www.ving.hu

Bartus Krisztina

Bartus Krisztina

Kapcsolattartó
Szeged
+36 (70) 882 0775
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.