Nádasd építési telek eladó.

4268 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nádasdon frekventált helyen,főút mellet , csendes környezetben,megosztható telek ,mellette szorgalmi úttal,összközműves belterület, nagyon jó áron, sürgősen eladó.,beépíthetőség 30% beépíthető magasság :szomszéd házgerinc magassága max.Pár perc sétával elérhető iskola,óvoda,vegyesbolt,benzinkút,
orvos,gyógyszertár, sportpálya, faluközpont,közvetlen előtte van a buszmegálló ,tüzép,játszótér,stb... Állami támogatások,CSOK, LTP, pályázatok, felhasználhatók a megvásárláshoz. Ajánlom fiataloknak ,nagycsaládosoknak ,2 generációs családnak,befektetőknek.A városban számos munkahely és cég található de az osztrák határ közelsége miatt itt sokan Ausztriába átjárnak dolgozni. Munkahely szempontjából Körmend csak 6km, és a Vadásató fürdő is csak 6 km-re van.Nádasd barátságos ,tiszta,rendezett,biztonságos,folyamatosan épülő-szépülő fejlődő község. Ha felkeltettem az érdeklődését,hívjon bátran! 70/7775138.

Tóth Mihály

Tóth Mihály

Ingatlanértékesítő
Körmend
+36 (70) 777 5138
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.