Nádorligeti Lakóparkban 1,5 szobás lakás!

547 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó a közkedvelt Nádorliget lakóparkban egy 1,5 szobás tégla lakás.

Az épület parkosított környezetben található az első emelten, így nyáron kellemes árnyékolást nyújtanak az épületet körülölelő fák lombkoronái. Az épületbe lépve egy virágokkal teli belső, zárt udvar fogad, amely az üvegezett tetőnek köszönhetően egész nap világos.

A lakásba egy biztonsági ajtón át tudunk bejutni az előtérbe, ahonnan a többi helysége nyílik. Az előtérben találunk még egy igényesen kialakított beépített szekrényt is.

Balra található a fürdőszoba, amiben helyet kapott a wc is. A falak és a padló burkolatát kerámia alkotja, ami nagyon jó állapotban van.

Szemben található egy hálószoba, melynek ablaka az erkélyre nyílik.

Az előtérből, ha jobbra fordulunk, akkor az amerikai konyhás nappaliba lepünk. A konyhát beépített szekrénnyel szerelték, melyben helyet kapott a hűtőszekrény és a tűzhely is. A konyhát a szoba többi részétől egy munkapult választja el. E mögött található az étkező rész és a nappali, ahonnan az erkélyre tudunk kilépni.

Az lakás fűtése egyedi, külön mérőkkel ellátott. Beszerelésre került még egy hűtő-fűtő klíma is.

A lakás rezsije nagyon alacsony, köszönhetően a modern építőanyagoknak. A szomszédok nagyon rendesek és csendesek.
Ideális választás lehet fiatal pároknak, de akár kisgyerekes családoknak is.

Minden fontos intézmény fellelhető a környéken és a tömegközlekedés is kiváló. A környék nagyon fiatalos és felkapott. Boltok, üzletek, éttermek is találhatóak a lakás közvetlen közelében.

Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban