Ez az ingatlan foglalózva van

Nádorvárosi csendes lakás

1158 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Nádorváros kedvelt, csendes, nyugodt részén, a Vásárcsarnok közelében keresem új tulajdonosát, ennek az 53nm-es két szoba-hallos lakásnak.

Egy négyemeletes társasház második emeletén helyezkedik el, ahol tiszta, rendezett lépcsőház vár bennünket.
A lakásban tágas előszobába lépünk be, a wc és a külön fürdőszoba jobb kéz felől található, szemben a hallos nappali. Innen nyílik a folyosóról is megközelíthető második szoba.

A ház a panelprogram keretén belül külső hőszigetelést kapott, új műanyag nyílászárók kíséretében. A fűtéskorszerűsítés is megtörtént a lakásban, az új radiátorok önálló mérővel felszereltek. A pár éve elvégzett teljeskörű felújítás során a víz és villanyvezetékek cserélve lettek, mindenhol új burkolatok, szaniterek, kellemes árnyalatú festés után vadonatúj, konyhabútor került beépítésre, minőségi konyhagépekkel, helytakarékos asztallal-székekkel. A főzéshez beépített gázos főzőlap és villanytűzhely áll rendelkezésre. A mosógép a konyhában kapott helyet, növelve ezzel a fürdőszoba terét.
A nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek, a panelprogramnak köszönhetően a rezsi igen kedvező, a közös költség is csak havi 5.300,- Ft.
Saját használatban levő nagy méretű tároló ad lehetőséget pl.: a kerékpár, babakocsi, autógumik tárolására.

Elsősorban befektetők részére ajánlom az ingatlant, jelenlegi tulajdonosai 1 évre visszabérelnék.

Ügyfeleimnek az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalok, igény esetén díjmentes, bankfüggetlen hitel és CSOK ügyintézéssel segítem Őket.

Hívjon bizalommal, legyen ez az Ön választása!

A hirdetésben szereplő adatok a megbízótól kapott információk alapján kerültek rögzítésre.

Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

Irodavezető, értékesítési vezető
Győr
+36 (70) 235 7733
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban