Nádorvárosi ékszerdoboz a Bem térnél

1199 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Remek helyen egy fiatalos, napfényes, azonnal költözhető lakást keres? Ne habozzon! Itt megtalálta!

Győr-Nádorvárosban a Bem tér szomszédságában áll ez a 2016-ban épült modern társasház. Itt helyezkedik el a második emeleti fiatalos 46 m2-es lakás a hozzá tartozó 8,5 m2-es terasszal.
A lakás tágas, mivel a tulajdonosok a tervrajzon szereplő szobát egybenyitották az amerikai konyhás nappalival. Az új tulajdonos a belső teret szabadon variálhatja, a hálószobát gipszkarton fallal, paravánnal leválaszthatja.
A napsütéses, déli fekvésű nappali az utcára néz. Innen nyílik a nagyméretű terasz, amelyet egész délután süt a nap.
A konyhában tűzhely, hűtő, kerámia főzőlap, mosogatógép található a konyhabútorba építve.
A fürdő és a WC egy helyiségben van. Modern mintázat, elegáns, minőségi berendezés jellemzi a zuhanykabinos fürdőt.
Egyedi mérős padlófűtés van a lakásban. Mindenhol laminált parketta van, a járólappal borított fürdő kivételével.
A nyílászárókon elektromos redőny található. Riasztó rendszert is felszereltek.
A társasház tiszta, rendezett, nagyméretű lift is rendelkezésre áll. A közös költség kb. 20 ezer forint / rezsitől függően/, amely tartalmazza már a fűtést, a meleg vizet, a lifthasználatot, a takarítást.
A lakáshoz külön garázs+tároló is vásárolható a házban igény szerint. Az utcán fizetős ill. ingyenes a parkolás helytől függően. Parkolóbérlet kedvezményes áron váltható.

A Bem tér a belvárostól kb. 5 perc gyalog. Aki ismeri, tudja, hogy egyedülálló tér: a játszótér gyerekeknek, a park sétálóknak, kutyásoknak, sportolóknak kiváló. A közelben gyógyszertár, orvosi rendelő, buszmegálló, iskola, vidéki pályaudvar, vasútállomás, bolt, étterem található.
A lakás azonnal költözhető! A tulajdoni viszonyok rendezettek.
Kiváló lehetőség fiatal pároknak, egyedülállóknak vagy befektetésre! Harmonikus, színvonalas otthont tud belőle varázsolni új tulajdonosa.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel és ügyvédi szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére.

Adorján Éva

Adorján Éva

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 408 8348
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.