Nádorvárosi háromszobás téglalakás eladó

1602 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Nádorváros központi részén, a belvároshoz közel helyezkedik el ez az 1966-ban épült hatlakásos társasház. Első emeletén található a 89 m2-es háromszobás lakás. Mindhárom szoba tágas, külön bejáratú. A szobák parkettával, a konyha és a fürdő, WC járólappal borított. A fürdőben a kád mellett zuhanyzót is kialakítottak. A cserépkályha mellett egyedi gázfűtés van. Két szoba az utcára, a konyha, fürdő, a harmadik szoba a belső udvarra néz.
A közös költség 8200 Ft.
A ház pár éve új cseréptetőt kapott.
A lakáshoz saját tároló és saját gépkocsibeálló tartozik az udvaron.
Parkolni az utcán díjmentesen lehet.
A belváros, a buszpályaudvar, a pályaudvar, a kórház pár perc alatt gyalog is elérhető. A közelben iskola, óvoda, buszmegálló, gyógyszertár, játszótér, park található.
A lakásban jelenleg albérlők laknak, akik később is szívesen bérelnék a lakást tovább. Elhelyezkedésének köszönhetően befektetésnek is kiváló.
Az ingatlan tehermentes.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel és ügyvédi szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére.

Adorján Éva

Adorján Éva

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 408 8348
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.