Nagy ház, gyönyörű kert!

1484 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok Gyömöre központjában egy jó állapotú tégla építésű családiházat. Az ingatlan elosztása: 3 különnyíló nagy méretű szoba, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba, előszoba, wc.
A lakás melegéről újszerű kombi gázkazán gondoskodik, a hőleadók radiátorok. Az étkezőben egy kandalló teszi hangulatossá a téli estéket.
Az utcafronton virágos előkert, a ház mögött nagy füves udvar található egy kellemes terasszal, mely a konyhából és az egyik szobából közelíthető meg. Az udvar folytatásában egy példásan megművelt gyümölcsöst és veteményes kertet alakítottak ki.
Az ingatlan nagyobb felújítást nem igényel, költözhető állapotban van. Közlekedés szempontjából pedig kiváló, mert a vasúti megálló nagyon közel van. Iskola, óvoda, posta, patika, orvosi rendelő pár perces séta közben megtalálható, kisgyermekes családok részére is kifejezetten ajánlom.
Nem utolsó szempont, hogy a falusi CSOK igénylésére is alkalmas.

Kérem hívjanak bátran, amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődésüket, és szívesen megmutatom Önöknek ezt a szuper ingatlant.

Ügyfeleink részére teljes körű ügyintézést vállalunk a megtekintéstől a beköltözésig.
Energetikai tanúsítvány, ügyvédi tanácsadás, adásvételi szerződés, díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés!

Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 335 5121
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.