Nagy ház, nagy telek, Máriakálnokon

2802 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó ház Máriakálnokon!
Meglepetések, tágas terek két szinten, 240 nm-en.

Kedves Érdeklődő!

Szereti a szabadságot? A tágas tereket? A lehetőségeket? Fúr-farag-barkácsol? Hatalmas a család, ha ünnepeken összejönnek?
Ne keressen tovább! Ajánlatom Önnek szól!
Első ránézésre nem hivalkodik a ház, de figyelmesebben megnézve kicsúszott egy -Hmm! Ez igen! Csak a duplaszárnyas bejárati ajtó előtti terasz ~11 nm. Innen jutunk a 15 nm-es előszobába. Fogasok, cipős szekrény, WC, lejárat a pincébe, feljárat az emeleti lakrészbe, illetve innen nyílik egy 13 nm-es szoba. Ezt akár üzlethelyiségnek is lehetne használni, mert van külön bejárata a teraszról.
Egy újabb duplaszárnyas ajtó után leragad tekintetem a szolid, de mégis tekintélyt parancsoló kandallón. Csak mikor felocsúdik az ember, akkor veszi észre, hogy majdnem 60 nm-es terem közepén áll! A nappali-konyha-étkező-közlekedő ugyanis ekkora! Ha meg kitárjuk a télikert felé a szintén duplaszárnyas csupaüveg ajtót, akkor hozzá jön még 7 nm! Tovább lépve fedett, oldalról is védett 18 nm-es teraszon kávézhatunk.
Az emelet külön lakrész. Idősebbek által is biztonságosan, kényelmesen járható lépcső vezet fel ide. Három szoba, konyha-kamra, zuhanyzó-WC, nappali sarok a hatalmas teraszra nyíló üvegfal előtt.
Szóval meglepetés után meglepetés. Az egész épület alatt pince. Nagyobb alapterületű, mint a földszint! Műhely, tárolók, kazánház, .... a hátsó kijárat előtti részen ping-pongozni is lehet, akkora!
Gyönyörű előkert, térköves udvar, a hátsó kijáratok felett oldalról teljesen zárt szín 24 nm, aknás garázs 20 nm, és egy kerti szerszámtároló az utolsó épület a pázsitos hátsó udvar előtt. A pázsit ellenére vannak gyümölcsfák, pár tőke csemege szőlő, magaságyásban paradicsom, ......
És most jöjjenek a számok.
-5 szoba
-2 nappali
-2 konyha
-2 fürdő WC-vel, plusz egy külön WC
-terasz, erkély
- összesen 240 nm, pince 132 nm
-telek 890 nm

Mindent leírni nem lehet.
Jöjjön el, barangoljuk be együtt! Ha ráérzett varázsára, és szeretné otthonának tekinteni az elkövetkezendő években, ne aggódjon, mindenben készségesen, diszkréten segítünk.
Irányár: 65.900.000 Ft
Ügyintézés, ügyvéd, hitel nem probléma.
Várom hívását! 0630/601-9095

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.