Nagy tanya, még nagyobb lehetőséggel

1689 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Közigazgatásilag Ruzsához tartozó, részben felújított, részben új épülettel rendelkező tanyakomplexum eladó, összesen 4,0 hektáron, műúttól pár száz méterre. A műúton bejár a helyközi busz, napi ötször.
A 4 hektáros terület az alábbiak szerint épül fel -3 hektár tanya terület körbe kerítve és egy hektárnyi terület,amely erdő (kőris,nyár).
A tanya régi építésű része 50 négyzetméteres és kőből épült , fűtése csempekályhával, központi fűtéssel oldható meg, melegvízet gázbojler szolgáltatja. Ez az épület 1975-ben épült, majd a tulajdonos 1998-ban felújította. A régi építésű házban található egy szoba, egy nappali,konyha, kamra, fürdőszoba, illetve egy beépített terasz is.
Az új épület 1999-ben épült téglából és 92 négyzetméteres alapterülete van.
Az épület az alábbiak szerint épül fel: előszoba, szoba, pince, fürdőszoba, konyha.
Melegvízet szintén gázbojler szolgáltatja. Fűtése gázzal történik, a hőt radiátorok adják le. Az új építésű ház igény szerint bővíthető, hiszen a padlástér teljes terjedelmében beépíthető.
A tanya víz ellátását fúrt kút teszi lehetővé, amely hidrofor tartályon keresztül történik. A lakóépületek 1999-ben kaptak lakhatási engedélyt.
Az igényes tanyakomplexum körbe van kerítve, ahol egy kevés gyümölcsfa is található(alma, meggy,cseresznye,dió).
Új építésű ház mellett található egy garázs is, ahova akár két autó is kényelmesen betud állni.
Tanyán található egy fűthető 500 négyzetméteres ól, egy 300 négyzetméteres magtár és egy 300 négyzetméteres szalmatároló, illetve 300 négyzetméteren találhatóak tyúk és sertés ólak. A fűthető ól , szalmatároló, magtároló betontuskókra épült és vasszerkezetűek.
A tanyakomplexum környékén könnyen lehet földterületet vásárolni vagy akár bérelni.
A terület kiválóan alkalmas tanyai turisztikai szolgáltatásokra (lovas iskola), állattenyésztésre, farmgazdálkodásra.

Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 606 3597
Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 606 3597