Nagy telekkel, azonnal költözhető családi ház Tinnyén

568 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapesttől 25 km-re, az Üvegtigrisről híres Tinnye községében kínálok megvételre, egy hatalmas telekkel rendelkező, azonnal birtokba vehető családi házat. Az ingatlan igazán kivételes adottságokkal rendelkezik, mivel a falu központban található, és ennek ellenére óriási a telek mérete, és ami nagyon fontos, hogy igazán kedvező áron elérhető.
Kellemes, aszfaltozott utcában található a családi ház, mely manapság ritkának számító 2490m2-es telken helyezkedik.
1972-ben tégla falazattal épült ingatlan, minden közművel rendelkezik, és 85m2-es hasznos lakóterületű.
A kétszintes családi házban kialakításra került, három hálószoba, konyha-étkező, fürdőszoba együtt a WC-vel, valamint egy külön WC, közlekedő. A tetőtér is beépíthető, mellyel lakótér bővíthető, egy kényelmesebb otthon kialakítása végett.
A ház teljes méretében, egy szuterén szint is helyet kapott, melyben kazánhelyiség, tároló, valamint egy boros pince található.
Az ingatlan statikailag jó állapotú, tisztasági festés, esetleg modernizálás, kisebb korszerűsítések, csak szebbé, otthonosabbá varázsolják az otthont, de jelenlegi állapotában is lakható,élhető.
Az otthon melegéről, vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, radiátorok hőleadásával.
A nem egyedi méretű telken gyümölcsfák, 5 sor szőlő , mely soronként 120m hosszú, továbbá ásott kút, és egy tárolásra alkalmas gazdasági épület is helyet kapott.
Ajánlanám azon kedves érdeklődők részére ezt az ingatlant, akik azonnal költözhető, Budapesthez viszonylag közel keresik családi otthonukat.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.