Nagyatád kedvelt utcájában nagy telken családi ház eladó.

2096 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Nagyatád kedvelt utcájában nagy telken, kisméretű téglával épült, 100 négyzetméteres, 3 szobás családi ház. Az épületben találunk még külön fürdőszobát, külön WC-t, nagy nappalit és télikertnek is beillő világos fedett teraszt. A szobák aljzata jó állapotban lévő hagyományos parketta, a többi helyiség világos színű járólappal fedett. A szobákat gázkonvektor, a tágas nappalit hangulatos kandalló tölti meg meleggel. A fürdőben kád és zuhanykabin is helyet kapott a meleg vizet átfolyós gázkazán biztosítja. A födém betonos szerkezete biztosítja a tetőtér beépítésének lehetőségét. Az ingatlan széles utcafronttal rendelkezik az udvaron hagyományos pince és melléképületek sorakoznak. A kertrészben gondozott dió és gyümölcsfákat találunk.

For sale A 100-square-meter, 3-room family house built on a large plot of land in a popular street in Nagyatád, with small bricks. The building also has a separate bathroom, a separate toilet, a large living room and a bright covered terrace suitable for a conservatory. The base of the rooms is traditional parquet in good condition, the other rooms are covered with light-colored tiles. The rooms are filled with a gas convector, and the spacious living room is filled with heat by a cozy fireplace. The bath has a bath and a shower cabin and hot water is provided by a gas boiler. The concrete structure of the slab provides the possibility to install the attic. The property has a wide street front with a traditional cellar and outbuildings in the courtyard. In the garden you will find well-kept walnut and fruit trees

Leszkó Attila

Leszkó Attila

Ingatlanértékesítő
Nagyatád
+36 (30) 290 3013
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.