Nagyatádon 108m2 es családi ház eladó!

3668 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó 108 négyzetméteres családi ház Nagyatádon. Az épület elhelyezkedése és adottságai jó lehetőséget biztosítanak különböző vállalkozás profilok kialakításához Az épület felújítása 3 éve kezdődött, de egy költözés miatt megszakadt. Megtörtént a villamos vezetékek cseréje az ajtók ablakok cseréje. A tető felújításához az új cserép már az udvarban van. Ezen év őszére lebeszélt időpont van az áccsal a munka elvégzésére. A szobákban jellemzően parkettát találunk még a többi helyiség járólappal burkolt. A fűtésről és a meleg vízről központi kazán gondoskodik. Az ház végében található nagyméretű tároló, kis ráfordítással külön lakrésznek, szobának, irodának, műhelynek is kialakítható. A telek az utcafrontról rendelkezik kocsi beállóval, kapuval. A hátsó kertrészén nagysága miatt kialakítható kis kert veteményes és a gyümölcsfáknak is bőven lesz helyük!

For sale 108 square meter family house in Nagyatád. The location of the building and its characteristics provide a good opportunity for the development of different business profiles. The electrical wiring has been replaced and the doors and windows have been replaced. The new tiles for the roof renovation are already in the yard. An appointment has been made with the carpenter for the work to be done in the fall of this year. The rooms are typically parquet flooring yet the rest of the rooms are tiled. Heating and hot water is provided by a central boiler. The large storage room at the end of the house can be converted into a separate living area, room, office or workshop with a little effort.The plot has a carport and gate from the street front. Due to its size, the back garden can be used as a small garden with a vegetable garden and plenty of space for fruit trees!

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Leszkó Attila

Leszkó Attila

Ingatlanértékesítő
Nagyatád
+36 (30) 290 3013
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.