Nagycsaládosok figyelmébe

370 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvártól 7 kilométerre, Sárkeresztes egyik csendes utcájában kínálom eladásra ezt az 1991-ben épült nappali + 4 szobás családi házat garázzsal és egy csomó hasznosítható helyiséggel. A csend és a nyugalom garantált. Az ingatlan olyan ár-érték adottságokkal rendelkezik, amelyek kiemelik a jelenlegi kínálatból. Ideális nagy családoknak, akik nyugodt, barátságos, falusi környezetben szeretnék felnevelni a gyerekeiket, miközben pár perces autóútra laknak Székesfehérvártól. A faluközpont, buszmegálló és boltok pár perces sétán belül elérhető.

A téglából épült, kívülről szigetelt 125 négyzetméteres házban nappali, 4 szoba, konyha + étkező és egy fürdőszoba és még egy külön wc kapott helyet. A konyha mérete miatt akár nagyobb vendégsereget is le lehet ültetni. Az alapanyagok tárolására egy kis spájz áll a rendelkezésre.

A belső lépcsőn megközelíthető alagsori részben pedig a garázs, üzlethelyiség, kazánház és több tárolóhelyiség kapott helyet 122 négyzetméteren. Az üzlet visszaalakítható garázzsá.

A ház műszaki állapota kiváló. A fürdőszoba 3 éve lett teljesen felújítva. A külső nyílászárók korszerű hőszigetelt típusúak. A falak kívülről szigeteltek. A fűtés gázkazánnal a melegvízellátás elektromos bojlerrel van biztosítva. Mindezek együtt gazdaságos üzemeltetést biztosítanak.

A hatalmas udvar tartogat még lehetőségeket. Lehet kertészkedni, de a gyermekeknek is és a család kedvenceinek is van bőven hely, akik majd kedvükre szaladgálhatnak rajta. Parkolni az udvaron és a ház előtt is lehetséges.

A ház tényleg csendes környéken található. Nem véletlen, hogy népszerű azok körében, akik a városi nyüzsgés után békés, intim környezetre vágynak.

Komoly érdeklődőket várunk, nem szeretnének éveket várni egy új építésű ház kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Érdemes most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető! Támogatott és piaci hitel is igényelhető rá.

Kérésre szívesen küldök külső képeket is!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila
PRÉMIUM

Wollein Attila

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban