Nagycsaládosok háza a kertvárosban

7967 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Itt az idő, hogy új házba költözzenek kedvezményes ZÖLD hitelt kihasználva? Legyen csendes, de könnyen megközelíthető helyen? Legyen egy nagy nappalija és legalább 4 szoba, hogy mindenkinek jusson egy? Terasz is jó lenne? Két kocsinak garázs is kell? Ja és jó lenne, ha alig lenne fűtés és villanyszámla?

Akkor mutatom a megoldást!

Székesfehérvár új házakkal teli kertvárosi városrészén, Feketehegyen épül három önálló családi ház egy 2670 négyzetméteres, kerítéssel körbehatárolt, motoros kapuval zárt, térkövezett kocsibejáróval ellátott telken. Nem iker- és nem sorház. Mindegyikük önálló, kb 800 négyzetméteres telekrésszel rendelkezik. Kulcsrakészen kerülnek átadásra még az idén, 2022-ben. Az első ház elkészülte még a nyár előtt várható. Az eredeti műszaki tartalomtól eltérő igények, a lehetőségekhez mérten, egyedi megállapodás tárgyát képezik.

A házak a mai előírásoknak megfelelően energiatakarékos kivitelben készültnek. A falazat 30-as fal+15 cm-es hőszigetelő rendszer. A belső falak könnyűszerkezetes kivitelűek A jelen állapotban még rugalmasan alakíthatóak. A tetőt Bramac cserép fedi. A fűtése elektromos kazánnal és padlófűtéssel van megoldva. BB energetikai kategóriás.

Az ideális elrendezésnek köszönhetően 4 hálószoba, amerikai konyha + nappali, 2 fürdőszoba és egy wc, gardróbszoba és háztartási helyiség található a 152 négyzetméteren belül. A gépkocsik számára 33,5 négyzetméteres garázs készül az utcafront felőli oldalon. A 12,8 négyzetméteres terasz dél-nyugati fekvésű és zöldövezetre néz.

A házhoz járó telekrész elég területet biztosít majd pihenésre, kertészkedésre vagy akár kerti partikhoz is. A család kedvencei is kedvükre szaladgálhatnak majd benne.

A ház közelében buszjárat található, melyen keresztül a belváros, buszpályaudvar, vasútállomás is könnyedén elérhető. Autóval a város és az M7-es autópálya is csak pár kilométeres utazás.

Jöjjön és nézzük meg együtt, amíg lehet választani közülük!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban