Nagycsaládosoknak is ideális otthon Ságodban!

2317 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ságod csendes utcájában 4 szobás családi ház!

Zalaegerszeg Ságod városrészében kínálom megvételre az alábbi családi házat.

A 115 m2 alapterületű ház egy 1332 m2 nagyságú telken helyezkedik el, Ságod egy csendes kis mellékutcájában.
Mint ahogy a képeken is látszik, belső lakótere 2020. évben teljes felújítást kapott. A ház csak kívülről igényel tatarozást.
Családi okok miatt abbamaradt a garázs kialakítása. Elektromos kapuhoz az elektronika ki van építve, már csak a kapu beépítésére és a burkolat cseréjére van szükség.

Helyiségei alaprajz szerinti elrendezésben: garázs, étkező, fürdőszoba zuhanyzóval, külön WC, konyha, nappali, 4 szoba. A ház alatt van egy 17 m2 nagyságú pince is.
Az épület 2 bejárattal rendelkezik. Az egyik a teraszon keresztül érhető el, a másik pedig a hátsó udvar felől, így a kert, a további melléképületek és a pince könnyen elérhető.

Az ingatlan nagy előnye még, hogy több fűtési mód közül választhat. Cirkó gázkazánon kívül, ami a meleg vizet is biztosítja, van egy beépített cserépkályha illetve még a pincében minden adott egy vegyes tüzelésű kazán kiépítésére is.

Ságod Zalaegerszegnek ma a legdinamikusabban fejlődő turistaközpontja, köszönhetően a határos fürdőkomplexumoknak, úgy mint Gébárti-tó és az AquaCity Vizícsúzda és Élménypark és Termálfürdő.

Ideális befektetési lehetőség, azoknak akik szállásadási szolgáltatásnak keresik a megfelelő ingatlant.
Továbbá ajánlom még több gyermekes családoknak is!

További információ:
Bakonyi Regina
0670/20-6829

Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 420 6829
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban