Nagycsaládosoknak vagy Két generációs családoknak

12425 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Balástya csendes utcáján eladóvá vált ez a tégla építésű kétszintes duplakomfortos családi ház. Amely alkalmas két generáció összeköltözésére illetve nagycsaládosok számára. Itt mindennek és mindenkinek lesz helye.
526 m2 es területen 260 m2 es lakótérrel.

A földszinten:

1 nappali,1 konyha, 1 fürdőszoba, 1 szoba, 1 gardróbszoba található.
Ezt a részt jelenlegi lakói teljesen felújították a mai kor igényeinek megfelelően esztétikusan szépen. A szobák laminált a többi helyiség hideg burkolatot kapott.

A földszinti részen vegyestüzelésű kazán hőleadó radiátorokkal biztosítja a kellemes hőérzetet. Villanyvezetékek cseréje is megtörtént a műanyag nyílászárókon redőny biztosítja az árnyékolást.

Az emeleti rész jelenleg nincs használva itt a fűtés gázkonvektorokkal van kialakítva. A szobákban parkettával a többi helyiségben hidegburkolattal találkozhatunk.

3 szoba, 1 konyha,1 kamra, 1 fürdőszoba, 1 külön WC.
Ajánlom olyan családoknak akik szüleik összeköltözésén gondolkoznak illetve nagycsaládosoknak akik kihasználnák a ház adta lehetőségeket.

A telken melléképület is található gépjármű beállási lehetőség adott, garázs személygépkocsi számára biztosított.

Ha bármi kérdése felmerülne az ingatlannal kapcsolatban keressen hívjon. A fotók az emeleti részről készültek a földszinti felújított rész személyesen tekinthető meg.

Az irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt profi szakemberekkel Energetika,Hitelügyíntéző, Ügyvédi ügyek intézésében.

Németh Gabriella

Németh Gabriella

Hitelügyintéző, ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 606 3330
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban