Nagycsaládosoknak vagy Két generációs családoknak

5994 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Balástya csendes utcáján eladóvá vált ez a tégla építésű kétszintes duplakomfortos családi ház. Amely alkalmas két generáció összeköltözésére illetve nagycsaládosok számára. Itt mindennek és mindenkinek lesz helye.
526 m2 es trületen 260 m2 es lakótérrel.
A földszinten:
1 nappali,1 konyha, 1 fürdőszoba, 1 szoba, 1 gardróbszoba található.
Ezt a részt jelenlegi lakói teljesen felújították a mai kor igényeinek megfelelően esztétikusan szépen. A szobák laminált a többi helyiség hideg burkolatot kapott.
A földszinti részen vegyestüzelésű kazán hőleadó radiátorokkal biztosítja a kellemes hőérzetet. Villanyvezetékek cseréje is megtörtént a műanyag nyílászárókon redőny biztosítja az árnyékolást.
Az emeleti rész jelenleg nincs használva itt a fűtés gázkonvektorokkal van kialakítva. A szobákban parkettával a többi helyiségben hidegburkolattal találkozhatunk.
3 szoba, 1 konyha,1 kamra, 1 fürdőszoba, 1 külön WC.
Ajánlom olyan családoknak akik szüleik összeköltözésén gondolkoznak illetve nagycsaládosoknak akik kihasználnák a ház adta lehetőségeket.
A telken melléképület is található gépjármű beállási lehetőség adott, garázs személygépkocsi számára biztosított.
Ha bármi kérdése felmerülne az ingatlannal kapcsolatban keressen hívjon. A fotók az emeleti részről készültek a földszinti felújított rész személyesen tekinthető meg.

Az irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt profi szakemberekkel Energetika,Hitelügyíntéző, Ügyvédi ügyek intézésében.

Hegedűs Csabáné Éva
hegedus.csabane@ving.hu
06306432829
Városi Ingatlaniroda

Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 643 2829
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.