Nagykanizsa Palini városrészében, családi ház!

2532 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa Palini városrészben eladó egy 120 nm hasznos alapterületű, tetőtér beépítéses családi ház. A terület, melyen a ház található, 1474 nm nagyságú.
Az ingatlan részleges felújításon esett át 2001-ben. Ekkor került kialakításra a jelenlegi központi fűtésrendszer. Megújult a villamoshálózat és a hideg-és meleg burkolatok. A tetőtér beépítés során az egyik szoba valamint a fürdőszoba csak szerkezetkész állapotba került, végleges kialakítása az új tulajdonos feladata lenne. Az ingatlan állapota átlagos, akár esztétikai felújítás után költözhető. Az ingatlan helyiségei: 4 szoba, melyből az egyik csak szerkezet kész, 2 fürdőszoba, Wc, konyha kamrával, előtér. Mindkét szinthez erkély kapcsolódik. A házhoz tartozik egy hatalmas, 32 nm nagyságú garázs is. Nagyszerű választás lehet, ha Nagykanizsa családi házas övezetében szeretné kialakítani új életterét, csendes, nyugodt környezetben.
Iroda: Nagykanizsa, PLatán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.