Nagyméretű családi ház eladó!

265 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagyatád csendes városrészében 4 és fél szobás több generációs családi ház eladó.
Az ingatlan falazat B 38-as blokktéglával készült a tetőszerkezet cserepes fedésű. Belseje tágas, jól közlekedhető.
A földszinten találunk 2 és fél szobát, közlekedő helyiséget, külön WC t és fürdőszobát, konyhát, kialakított kamra résszel. A beépített tető részben, 2 háló szobát, fürdőszobát, egybeépített WC-vel és egy nagyobb méretű társalgót.
A szobák aljzata meleg szalagparketta burkolatú, a közlekedőben, konyhában és a vizes helyiségekben járólapot használtak. A fűtésről jelenleg vegyes tüzelésű központi kazán gondoskodik, viszont a gépészet cső rendszere úgy van kialakítva, hogy aki igényli, az központi gázkazánról is üzemeltetheti a rendszert! Mind az ajtók, mind az ablakok jó minőségű többkamrás szerkezetűek.
A házból kilépve mindegyik oldalon tetővel védett nagyméretű teraszra érkezünk. A melléképületeknél kialakításra került egy teljesen önálló lakrész, mely rendelkezik lakószobával tusolóval wc-vel és komplett konyharésszel. A vállalkozó szelleműek ezt a helyiséget üzletnek vagy irodának is kialakíthatják. A továbbiakban találunk még zárható autógarázst és nyitott fatárolót.

4 and a half bedroom multi-generational family house for sale in a quiet part of Nagyatád.
The property is made of B 38 block brick masonry and the roof is tiled. The interior is spacious and well communicable.
On the ground floor there are 2 and a half bedrooms, a hallway, a separate toilet and bathroom, kitchen with a pantry. In the built-in roof part, 2 bedrooms, bathroom with built-in toilet and a larger sized lounge.
The rooms are covered with warm strip parquet flooring, the hallway, kitchen and bathrooms are tiled. The heating is currently provided by a central boiler, but the plumbing system is designed so that the system can be operated from a central gas boiler if required! Both doors and windows are of good quality multi-chamber construction.
On exiting the house, you enter onto a large roofed terrace on each side. The outbuildings have a fully independent living area with a living room with shower, toilet and a complete kitchen area. For the enterprising this room can be converted into a shop or office. Further on there is a lockable car garage and an open wooden storage room.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Leszkó Attila

Leszkó Attila

Ingatlanértékesítő
Nagyatád
+36 (30) 290 3013
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.