Nagyméretű üzlethelyiség kiadó Szeged Belvárosában!

1682 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tisztelt Érdeklődő!

Szegeden a Kossuth Lajos sgt-on kiadó ( "a nagykörúton belül") ez a 260nm-es üzlethelyiség. A kiadó épület egy társasház belső udvarában helyezkedik el, sorompóval lezárt, kamerával megfigyelt kapubejárón jutunk be. Az épület jelenleg egy 103nm, egy 65nm és egy 27nm-es nagyobb térből áll, plusz öltözők, tusolók, recepció stb.... Az épület átlagosan jó állapotú, gáz cirkó fűtéssel rendelkezik, fan-coil hőleadókkal. A nyári melegben az épület hűtéséről klímák gondoskodnak. 2016-ban teljes felújításon esett át: homlokzati hőszigetelés, nyílászáró csere, árnyékolástechnikai eszközök felszerelése, épületgépészet, festés, burkolás. Jelenlegi állapota úgy lett kialakítva, hogy egy edzőterem üzemelt benne, de kialakítható pl.: iroda, sportlétesítmény, telephely, bemutatóterem, egészségház stb....

Tartozik hozzá 4db belső udvari saját parkoló is.

Bérleti díj: 400eFt/hó (ÁFAMENTES, Magánszemélytől)

Az üzlethelyiség kibérléséhez 2 havi kaució szükséges és a tulajdonos hosszabb távra (legalább 1 évre) szeretné kiadni megbízható bérlőnek.

Amennyiben kérdése merül fel, illetve megtekintené, kérem keressen elérhetőségemen.

Szirbik Sándor
70/606-3597
szirbik.sandor@ving.hu

Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 606 3597
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.