Nagypolgári életérzés

12058 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr történelmi belvárosától csak egy híd választja el, ezt szépen karbantartott 4 szintes társasházat Révfaluban, melynek harmadik emeleti 100nm-es erkélyes, polgári lakása várja szerencsés új tulajdonosát.

Az ingatlan átlagos állapotú, jelenlegi elosztása szerint 3 szoba, kis nappali, konyha-étkező, fürdőszoba, wc, kamra, előszoba helyiségekből áll.
Fűtésről gázkovektor, a melegvíz ellátásról átfolyós gázbojler gondoskodik.
A ház belső udvarában helyet kapott egy kedves kis zöldterület kerti sütővel.
A pinceszinten saját tulajdonú, nagy méretű, kb. 15nm-es tároló is van.

A lakás teljesen kimeríti a polgári építkezés klasszikus elemeit. Nagy belmagasságú, egymásba nyíló, utcára néző szobák, az egyik ráadásul erkélyes, ahonnan remek kilátás nyílik a városra.
Parketta, nagy előtér, lichthof, csendes, tiszta lépcsőház, az ember szinte úgy érzi, hogy megállt az idő.
Az ingatlan berendezései, elrendezése mára nem tükrözi a kor kényelmi elvárásait, de egy kis “frissítéssel” és a klasszikus értékek átmentésével különleges otthon varázsolható belőle, ami generációkon át lehet boldog, családi rezidencia.
A modern stílus kedvelői is megtalálják a lehetőséget a nagy terekben, a napfényes szobákban, és a statikai szerkezet rejtette tartalékokban, nekik a lakás teljes mértékben a mai kor nívójára hozható.

Győr ezen városrésze az örök értéktartó terület, ahol az élhetőség párosul, a biztosan értékálló, sőt értéknövelő befektetéssel.
Adottságainak köszönhetően tökéletesen alkalmas akár befektetésnek, de ha saját maga és családja részére vásárolná meg, biztos nem fog csalódni.

Ügyfeleimnek az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalok, igény esetén bankfüggetlen hitel és CSOK tanácsadással, ügyintézéssel segítem őket.
Irodánk ügyvédje díjmentes, rugalmas jogi tanácsadást vállal, hogy a lehető legjobb megoldással kerüljön leendő ingatlana az Ön birtokába.

Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

Irodavezető, értékesítési vezető
Győr
+36 (70) 235 7733
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.