Nagypolgári életérzés, 6 szoba, 136m2 a Móricz mellett!

363 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Stílusos!Teljes körűen felújított!
Éljen ott ön is ahol az ország egyik leghíresebb építésze, Makovecz Imre!

Megvételre kínálom ezt a 121m2-es, 6m2 erkéllyel és 24m2 terasszal rendelkező, 2013-ben minőségi anyagokkal teljeskörűen felújított (elektromos hálózat, víz vezetékek cserélve), lakást a Villányi úton.

Az ingatlan egy 4 emeletes, lifttel rendelkező, jó lakóközösségű, rendezett társasházban található ami folyamatosan karbantartott.
2017-ben a tető cseréje valósult meg.

A lakás egyedisége több szempontból is indokolt, hatalmas terek, körbenapozottság jellemzi. Két szoba ablaka a villányi útra és a Szent Margit Gimnáziumra néz, két szobáé pedig a csendes belső udvarra.
2013-ban, a felújítás során tégláig visszabontásra került és onnan prémium minőségű anyagokból lett átépítve. A gondosan megtervezett kialakítás garantálja az élettér maximális kihasználást.
Az előszobában, közlekedőben, Franciaországból rendelt alapanyagokból egyedileg készített beépített, a nappaliban szintén beépített tolóajtós szekrény biztosítja a pakolási lehetőséget.
A nyílászárók műanyagok, elektromos redőnnyel ellátottak.
Az erkély, konyha és fürdőszoba járólappal, a többi helyiség parkettával burkolt.
2017-ben a parketta felcsiszolva és lakkozva lett.
A fürdőszobában fürdőkád és zuhanyzó is kialakításra került.

A több rétegű üvegezésű műanyag nyílászáróknak, egyedi mérésű fűtésnek és a lakás méretéhez képest kedvező közös költségnek ( 33.000 Ft/hó amelyben a korlátlan vízfogyasztás is benne van) köszönhetően a lakás fenntartási költsége rendkívül alacsony.

A lakás elhelyezkedése kiváló, remek közlekedési adottságokkal rendelkezik. A közelben egyetemek (Szent István, Edutus, BME, Corvinus, ELTE) és kikapcsolódási lehetőségek (Gellért hegy, Feneketlen tó, Budai Arborétum, Bartók Béla út, Allee, Kopaszi-gát stb.) találhatók. Szolgáltatásokkal is kiválóan ellátott a környék, önkormányzati hivatal, piac, boltok, orvosi rendelő, bölcsődék, óvodák, iskolák, játszóterek mind a lakás közvetlen környezetében elérhetők..

Az elhelyezkedésből adódóan kiválóan alkalmas irodának, befektetésnek is.
A környékbeli hasonló alapterületű lakásokat megközelítőleg 500.000 Ft + rezsi/hó bérleti díjért lehet kiadni. Ennek éves hozama elérheti a 6.000.000 Ft-ot!!!

Az ingatlan 1/1 tulajdonú és tehermentes.

Amennyiben hitelt szeretne felvenni, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll a rendelkezésére!
Az ingatlan kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.

Dávid Gábor

Dávid Gábor

Ingatlanértékesítő
Budapest 10. kerület
+36 (70) 395 9545
Dávid Gábor

Dávid Gábor

Ingatlanértékesítő
Budapest 10. kerület
+36 (70) 395 9545