NAGYPOLGÁRI ÉLETÉRZÉS – HATÁRTALAN LEHETŐSÉGEKKEL

3243 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Patinás irodáról vagy rendelőről álmodik? Szereti a nagy tereket és kényelmes otthonra vágyik? Legyen az Öné!

Mosonmagyaróvár kedvelt részén, a mosoni városrész központjában kínálok megvételre egy 153 m2-es, első emeleti, erkélyes, 4 szobás, felújítandó, műemléki tégla lakást.

Az ingatlan elrendezése: előszoba, konyha, kamra, négy hatalmas szoba, fürdő, külön WC, hangulatos erkély

Az ingatlan benapozása a tájolásnak köszönhetően ideális, a vastag falak és műemlékvédelmi előírások szerinti fa nyílászárók, valamint a beltéri kétszárnyas ajtók varázslatos hangulatot biztosítanak.

A fűtésről gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadókkal, míg kiegészítő fűtésként a lakás központi részén, térelválasztóként is szolgáló cserépkályha is használható. A szobák hagyományos parketta borítást, míg a többi helyiség műpadló burkolatot kapott.

A 7 lakással és egy irodaépülettel rendelkező társasház 1234 m2-es telken épült, közös kertrésze gyönyörűen parkosított. 8 éve a társasház tetőcseréje megtörtént. A közös költség 16.900 Ft, mely magában foglalja a biztosítást, megtakarításokat és egyéb kisebb költségeket egyaránt.

A lakáshoz tartozik egy külön helyrajzi számon található 16 m2-es garázs, amely az udvaron keresztül közelíthető meg. A garázs ára: 3.500.000 Ft, melyet a hirdetési ár nem tartalmaz.

Az ingatlan közvetlen közelében óvoda, gyógyszertár, étterem cukrászda, pékség és egyéb szolgáltató egységek találhatók. A környéken parkolási lehetőség könnyen elérhető, ezek egy része ingyenes.

A lakás adottságai lehetővé teszik, hogy az új tulajdonos akár két generáció számára kényelmes otthont, akár egy színvonalas irodát vagy éppen egészségügyi / szépségipari szolgáltató központot hozzon létre! Engedje szabadon a képzeletét, formálja saját ízlésére ezt a páratlan ingatlant!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk teljes körű szolgáltatást biztosít, díjmentes jogi tanácsadással és bankfüggetlen hitelügyintézéssel várjuk!

Dr. Benke Hedvig

Dr. Benke Hedvig

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 426 4792
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.