Nagypolgári életérzés Újbuda szívében

5175 Nyomtatás Ajánlás Facebook

<<< NAGYPOLGÁRI ÉLETÉRZÉS ÚJBUDA SZÍVÉBEN >>>

Eladásra kínálok a Bartók Béla út egy csendes mellékutcájára néző, átlagos esztétikai állapotban lévő, klasszikus, nagypolgári lakást. Hatalmas terek, gyönyörű, eredeti nyílászárók, nagy belmagasság (370 cm) őrzik a XX. század eleji polgári életérzést.

A LAKÁS egy körfolyosós, 4 emeletes, liftes társasház III. emeletén található. Jelenlegi felosztás szerint 2 + 3 félszobás, de könnyedén saját igényre alakítható a belső tér, mivel csak egy főfal fut a lakásban (ezt az alaprajzon vastag vonal jelzi). A szobákban és a közlekedőben fa parketta borítást, míg a többi helységben hideg burkolatot találunk. A vízfogyasztáson kívül minden rezsiköltség egyedi mérés alapján fizetendő. A fűtésről egy gázcirkó kazán gondoskodik, átlagosan kb. 13-14eFt-os fűtési költséggel kalkulálhatunk (télen-nyáron). A lakás közös költsége 28.500 Ft/hó vízdíjjal együtt, de adott a lehetőség a közös vízóráról való leválásra is, ami a közös költséget csökkenti.

Az 1910-es években, szecessziós stílusban épült TÁRSASHÁZ jó állapotú, lakóközössége kulturált, összetétele folyamatosan fiatalodó. 2025-ben a társasház egy komoly felújítást tervez, melynek során megújul a ház elektromos hálózata, a lift és a függőfolyosók. Jelenleg egy külön felújítási alapban gyűlik a pénz a tervezett felújítások önerejének biztosítására, amely a közös költségen felül fizetendő.

A lakás lehet egy csodaszép, nagypolgári családi otthon, de központi elhelyezkedése, tágas terei, külön nyíló helyiségei alkalmassá teszik az ingatlant bármilyen irodai, céges tevékenység kialakítására is.

A KÖRNYÉK kiváló tömegközlekedési adottságának köszönhetően 2-3 perc gyalogos távolságban több villamos (19, 49) és busz (7, 58, 114, 153, 213, 214) megállója is elérhető. Minden szükséges szolgáltatással, iskolákkal, óvodákkal, boltokkal, játszóterekkel, tömegközlekedési adottságokkal ellátott terület.

Autóval 2000Ft-os éves díj megfizetése ellenében a PARKOLÁS díjmentes a kerületben, de az utcában 30eFt/hó díjért lehetőség van teremgarázs bérlésre is.

Az ingatlan teher - és permentes, birtokba vétele a felek megállapodása szerint 3-4 hónapon belül történhet meg.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, megtekintéssel keressen bizalommal elérhetőségeimen!

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Irodavezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 947 6547
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban