Nagypolgári életérzés Újlipótvárosban

1087 Nyomtatás Ajánlás Facebook

XIII. kerület, Tátra utcában 80 m2 alapterületű, kétszobás, harmadik emeleti kitűnő állapotú polgári téglalakás liftes házban eladó.

Az ingatlan méretéből adódóan remek választás lehet egy párnak vagy gyermekes családnak.
Alaprajz szerinti elrendezése: 21 m2-es nappali, 18,8 m2-es dolgozó / hálószoba, 9,5 m2-es hálószoba, 15,5 m2-es konyha, 6,5 m2-es kádas-fürdőszoba és 7,5 m2-es előszoba, valamint a különálló WC.

A téglalakás fekvése nagyon kedvező: bejárata és egyik hálószobája egy tágas, fákkal teli csendes udvarra néz, míg a nappali és a dolgozó szoba déli, utcai fekvésének és a nagy ablakoknak köszönhetően nagyon világos. Mivel a Szent István parktól néhány sarokra található a lakás, így Újlipótváros nyugodt és biztonságos adottságai egész évben élvezhető, és gyalogosan is néhány perc sétával elérhetők a bevásárlási és szórakozási lehetőségek (éttermek, Westend, Lehel Csarnok, Margitsziget, iskolák, orvosi intézmények)

Mivel az ingatlan 2019-ben teljeskörű műszaki és esztétikai felújításon esett át: új víz- és elektromos vezetékek, új nyílászárók, új radiátorok, új fali és padlóburkolatok kerültek fel, valamint egyedi konyhabútor került beszerelésre, így mindenhol modern és otthonos hangulat érezhető.

A közös költség 29 000 Ft, amely tartalmazza a felújítási alapot, vízfogyasztást, takarítási költséget. Az áram és gáz számlázása egyedi fogyasztás alapján történik.

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek teljesen díjmentes hitelügyintézést valamint ingatlan vásárlás-bérbeadás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk. Ezenkívül energetikai tanúsítás elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.

Ha bármilyen kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal az elérhetőségemen bármikor, akár hétvégén is.

Szabó Péter

Szabó Péter

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 441 9282
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban