Nagypolgári ház eladó!

2054 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagypolgári érzést nyújtó családi ház eladó!

Eladásra kínálunk egy polgári családi házat a település központjában, Pusztaföldváron, Békés megyében.

A mintegy 100 éves ház, felújítást igényel, azonban mégis árad belőle az előkelőség. A méretes ajtók és a három méter feletti belmagasság rendkívüli tágas érzést biztosítanak a belső térnek.

Három szoba egy konyha és későbbiekben kialakított kamra fürdőszoba kapott helyet a házban, közlekedőkkel. Későbbiekben került kialakításra egy élelmiszerüzlet, az épület folytatásában, melynek állapota azonnali használatbavételét is lehetővé teszi.
Az üzlet tevékenységéhez tartozik egy utcai árusító hely is.

A szobákban parketta, hajópadló, konyhában hajópadló, vizes helyiségeben mozaik burkolat található.

Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik, radiátor hőleadókkal. A vízellátás jelenleg hidroforral megoldott, azonban vásárlást követően vezetékes víz bevezetése szükséges. Villanyellátás hálózati, azonban felújítást igényel.
Az ingatlanhoz garázs is tartozik, mely az utcáról közvetlenül megközelíthető.

Az ingatlan a település központi részén épült. Gyalog is kényelmesen elérhető élelmiszerbolt, buszmegálló, orvos, hivatalok.

A településen minden a hétköznapokon szükséges, megtalálható, működik.
Kiváló egészségügyi ellátás. (háziorvos, fogorvos, gyermekorvos) Szociális ellátás. Óvoda, általános iskola kis létszámú csoportokkal, családias hangulatban. Kultúrház, könyvtár, sportolási lehetőség.

Rendkívül színes kulturális élet működik a településen az alacsony lélekszám ellenére. Számos civil szervezet kínál lehetőséget, hogy önkéntes munkával részt lehessen venni a falu életében.
A környező településeket busszal, autóval és a sportosabbak kerékpárral tudják megközelíteni, rövid idő igénybevételével.
Az új tulajdonos a házzal együtt egy nyugodt, emberközeli élhető lakóhelyet tudhat magáénak itt Pusztaföldváron. (Békés megye)


Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a különleges ingatlan, hívjon, tekintse meg és tegyen ajánlatot!
Díjmentes hitel- és jogi tanácsadással állunk rendelkezésére.
Tóth Alíz
+3670674-2222

Tóth Alíz

Tóth Alíz

Ingatlanértékesítő
Orosháza
+36 (70) 674 2222
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban