Nagypolgári otthon art deco házban

89 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Bercsényi utcában, gyönyörű, liftes, art deco házban kínálok eladásra egy I. emeleti, klasszikus nagypolgári lakást.

A jelenleg két szobás lakás hivatalosan 77m2, a valóságban azonban 82m2, melyhez tartozik egy 3m2-es intim kis erkély is. Utoljára 1986-ban volt nagyobb felújítás a lakásban, így mind műszakilag, mind esztétikailag felújítást igényel. A beltéri fa ajtók és a parketta még az eredetiek, de menthetőek. A konyhán, fürdőszobán és a kamrán kívül mindenhol meleg burkolat található a lakásban. Az ingatlan belső felosztása szabadon alakítható, segítségül az alaprajzon vastag vonallal feltüntetésre került az áthidaló gerenda.

A lakás közös költsége 10eFt/hó, minden más fogyasztás egyedi mérés alapján fizetendő. A liftes TÁRSASHÁZ kitűnő állapotnak örvend, az eredeti építési stílusjegyeket korhűen őrzi a mai napig is, lakóközössége rendezett, kulturált.

A lakás lehet egy csodaszép, nagypolgári családi otthon, de központi elhelyezkedése, tágas terei alkalmassá teszik az ingatlant bármilyen irodai, céges tevékenység kialakítására is.

Az ingatlan teher - és permentes, birtokba vétele rövid időn belül megtörténhet.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, megtekintéssel keressen bizalommal elérhetőségeimen!

Nagyapáti Csilla

Nagyapáti Csilla

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 999 2929
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.