Nagyrécsén felújítandó családi ház

6818 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsától mindössze 7 km távolságra, Nagyrécse településen eladó egy 86 nm lakóterű családi ház. A házhoz tartozik egy külön bejáratú, a nyitott teraszról megközelíthető konyha. Az ingatlan egy 1740 nm-s rendezett telken található, melyen a ház hosszabbításában az állattartáshoz köthető melléképületek, illetve egy garázs kaptak helyet.
Az ingatlan elosztása jó, minden helyiség -a konyhán kívül- az előszobából közelíthető meg. Az ingatlan falazata stabil, normál állapotú. A falakon felvizesedés nyoma található, melyet a modern lemezpréseléses technológiával könnyen lehet orvosolni. A helyiségek teljes felújítást igényelnek, de a ház egy nagyon jó alapot biztosíthat egy új, modern élettér kialakításához. A helyiségek melegét gáz-konvektorok biztosítják. Az ingatlan minden közművel rendelkezik. A házat nem lakják, így a felújítási munkálatok az adásvételi szerződés után egyből elkezdhetőek.
Nagyszerű lehetőség lehet az ingatlan olyan családok számára, akik közel a városhoz, de mégis nyugodt, csendes környezetben szeretnék kialakítani új életterüket.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.