Ez az ingatlan foglalózva van

Nagyszénáson "kockaház" eladó!

8502 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínáljuk Nagyszénás településen ezt a közkedvelt építésű családi házat.

A vegyes falazatú családi házban három tágas , napos szoba , egy nagyméretű előszoba, fürdőszoba és kamra kapott helyet. A kamra folytatásában egy udvarról is elérhető kazánház , majd egy nagyméretű konyha került kialakításra. A lakóépülettel egy tető alatt folytatólagosan építésre került egy megfelelő klímájú kamra és egy garázs. További folytatásban megfelelő állapotú, állattartásra alkalmas melléképületek találhatók. A szobákban hajópadló, egyéb helyiségekben mozaikpadló burkolat van.

A házban vezetékes víz, villany és gáz közmű üzemel. A gázóra jelenleg nem áll rendelkezésre. A központi szennyvízhálózatra való csatlakozás a következő tulajdonosra vár, portán belül van jelenleg kiépítve.

A ház melegéről jelenleg szilárd tüzelésű kazán gondoskodik , radiátor hőleadókkal. Hűtéséről a vastag vályogfalak gondoskodnak.

A családi ház gondoskodással lakható, azonban remek alap egy teljesen felújított lakóház kialakítására is. Egy kockaház kiváló lehetőség kreativitásunk megvalósításához.

Az ingatlan egy kicsi, de remek településen található, mely nyugodt , azonban lehetőségekkel teli élhető életet tud biztosítani.
A településen többek között egy családias hangulatú termál fürdő is működik.

Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, hívjon!
Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít.
Bank semleges hitelügyintézéssel, díjmentes hitelszűréssel és tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást. CSOK tanácsadást és gyakorlati segítséget is nyújtunk.

Tóth Alíz
+3670/674-2222

Tóth Alíz

Tóth Alíz

Ingatlanértékesítő
Orosháza
+36 (70) 674 2222
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban