Nagyszerű befektetési lehetőség Letenye központjában

24540 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye központjában, a főtér közepén eladó egy emeletes üzlethelyiség. A régi áruház épülete, mely az utóbbi időben ruházati üzletként funkcionált, a földszinten 423 nm, míg az emeleten 391 nm területtel rendelkezik. Jelenleg a felső rész az üzlet raktárrészlegét szolgálja, valamint iroda, mellékhelyiségek, és öltözők lettek kialakítva.

A földszinten a vásárlótéren kívül szintén található irodahelyiség, valamint itt található a kazánház is, melyben az elhelyezett gáz-kazán biztosítja a kellemes komfortérzetet. Az ingatlanhoz tartozik még 2 vasszerkezetekből álló raktár, valamint egy mára már teljesen elkülönített, külön az utcafrontról megközelíthető 12 nm-s iroda. Az üzleten belüli anyagmozgatásban egy jelenleg üzemen kívüli teherlift áll rendelkezésre. A dolgozók, és a betérő vásárlók biztonságát a kialakított kamerarendszer őrzi.

A központi elhelyezkedésének, kialakításának, és hatalmas tágas tereinek köszönhetően a felújítási munkálatok után számtalan vállalkozásnak nagyszerű otthon biztosíthat az épület. Legyen szó akár kereskedelemről, vagy szolgáltatásról, szórakozóhely, vagy akár kiállítóterem kialakításáról, az új tulajdonos garantáltan megtalálja a számításait. Az ingatlan megközelítése gyalogosan és autóval is nagyszerű, a parkolás az üzlet előtti parkolóhelyeken megoldott. Garantáltan a város legforgalmasabb helyén!
Amennyiben az üzlethelyiség mellett lakóingatlant is keres, tökéletes választás lehet a tulajdonos családi háza, mely igényesen kialakított, modern,újszerű és azonnal költözhető állapotban várja új lakóit. Az ingatlant a következő linken keresztül érheti el: https://ving.hu/ingatlan/242092
A két ingatlan együttes vétele során a tulajdonos jelentős kedvezményt tud biztosítani a vételárból!

Amennyiben az ingatlan felkeltette a figyelmét, forduljon hozzám bizalommal!

Stolcz Gábor
PRÉMIUM

Stolcz Gábor

7 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban