Nagyszerű kétszobás a Boráros térnél

483 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Megvételre kínálom ezt a nagyszerű adottságokkal rendelkező, azonnal költözhető, 2. emeleti, 65 nm-es, kétszobás ingatlant.

A lakás egy jó lakóközösségű, rendezett társasházban található, ami folyamatosan karbantartott. A ház jelentős megtakarítással rendelkezik. A lépcsőház tavaly lett felújítva, mint ahogy a lift is.

A nagy szoba 27, a kicsi 17 nm, utóbbi pluszban gardróbbal. Mindkettő külön és egybe is tud nyílni, az utcára néznek, de hangszigeteltek. Épp ezért csendes, ugyanakkor napfényes is.
Tartozik még hozzá konyha, különálló kádas fürdőszoba, wc és egy kamra is.
A vételár részét képezi a konyhabútor, míg a többi bútor megegyezés kérdése.
A lakás pár éve lett felújítva, ki lettek cserélve a villanyvezetékek. A lefolyórendszer és a vízcsövek is megújultak ekkor.

Az ingatlan per és tehermentes, azonnal birtokba vehető.

A közös költség 31000 ft, benne korlátlan vízhasználattal, a fűtés 17-18 ezer ft. A maradék rész a takarékosság, menedzsment díj, karbantartás és a lépcsőház gondozása.

Elhelyezkedése kiváló, remek közlekedési adottságokkal rendelkezik. Közel van a Petőfi-híd, s a Corvin negyed is. 4-6-os villamos a ház előtt áll meg és az 51-es is két percre innen. A Boráros téren található a Csepeli HÉV, a 2-es villamos, a 15-ös, a 115-ös, a 23-as, 23E, a 223M-es, a 212-es, a 254-es, az 54-es és 55-ös autóbuszok végállomása.

Ha hitelt szeretne felvenni, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll a rendelkezésére!

Az ingatlan kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.

Szikszay János

Szikszay János

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 362 1277
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.