Nagyszerű kétszobás a Boráros térnél

2111 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Megvételre kínálom ezt a nagyszerű adottságokkal rendelkező, azonnal költözhető, 2. emeleti, 65 nm-es, kétszobás ingatlant.

A lakás egy jó lakóközösségű, rendezett társasházban található, ami folyamatosan karbantartott. A ház jelentős megtakarítással rendelkezik. A lépcsőház tavaly lett felújítva, mint ahogy a lift is.

A nagyszoba 27, a kicsi 17 nm, utóbbi pluszban gardróbbal. Mindkettő külön és egybe is tud nyílni, az utcára néznek, de hangszigeteltek. Épp ezért csendes, ugyanakkor napfényes is.
Tartozik még hozzá konyha, különálló kádas fürdőszoba, illemhely és egy kamra is.
A vételár részét képezi a konyhabútor, míg a többi bútor megegyezés kérdése.
A lakás pár éve lett felújítva, ki lettek cserélve a villanyvezetékek. A lefolyórendszer és a vízcsövek is megújultak ekkor.

Az ingatlan per és tehermentes, azonnal birtokba vehető.

A közös költség 31000 ft, benne korlátlan vízhasználattal, a fűtés 17-18 ezer ft.
A maradék rész a takarékosság, menedzsment díj, karbantartás és a lépcsőház gondozása.

Elhelyezkedése kiváló, remek közlekedési adottságokkal rendelkezik. Közel van a Petőfi-híd, s a Corvin negyed is. 4-6-os villamos a ház előtt áll meg és az 51-es is két percre innen. A Boráros téren található a Csepeli HÉV, a 2-es villamos, a 15-ös, a 115-ös, a 23-as, 23E, a 223M-es, a 212-es, a 254-es, az 54-es és 55-ös autóbuszok végállomása.

Az ingatlan kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.

I am offering for sale this immediately furnished, 2nd floor, 65 sqm, two-room property with great facilities.

The apartment is located in a well-maintained, tidy condominium that is constantly maintained. The house has significant savings. The staircase was renovated last year, as was the elevator.

The large room is 27, the small 17 sqm, the latter plus a wardrobe. Both can open separately and together, facing the street but soundproofed. That's why it's quiet, but also sunny.
It also has a kitchen, a separate bathroom with a bathtub, a toilet and a pantry.
Part of the purchase price is the kitchen furniture, while the other furniture is a matter of agreement.
The apartment was renovated a couple of years ago, the power lines were replaced. The drainage system and water pipes were also renewed at this time.

The property is lawsuit and unencumbered, it can be taken possession of immediately.

The common cost is 31000 ft, including unlimited water use, the heating is 17-18 thousand ft. The rest is thrift, management fee, maintenance and stairwell care.

Its location is excellent, with excellent transport facilities. The Petőfi Bridge and the Corvin district are close by. Tram 4-6 stops in front of the house and tram 51 is two minutes away. The Csepeli HÉV, tram 2, 15, 115, 23, 23E, 223M, 212, 254, 54 are located in Boráros tér. and the terminus of buses 55.

The property can only be viewed at a pre-arranged time.

Szikszay János

Szikszay János

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 362 1277
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.