Nagyszerű lehetőség - Németvároson sváb - családiház eladó!

1859 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok Gyulán a Németvárosi zöldövezetben - kertvárosi részen, Körös - part közelségében, belváros közeli helyen, jó elrendezésű, nappali + 5 szobás, 150 m2 alapterületű, tégla - vályog falazatú, jó állapotú sváb parasztházat, telek mérete: 1249 m2. A 2 szoba, a nappali, a konyha és az előtér laminált parkettásak, 3 szoba és a kamra PVC borítású, a fürdő, mely hidegburkolatot kapott. A ház fűtéséről gáz konvektor, egy cserépkályha és egy kandalló gondoskodik, a meleg víz villanybojlerról van megoldva. A családi ház nyílászárói régi típusú fa ablakok és ajtók.

Az ingatlanhoz tartozik: fedett terasz, pince, tároló, udvar, kert, kerti csap fúrt kút, valamint gyümölcsfák teszik hangulatossá.

Az ingatlan a Németvárosi zöldövezetben található, Körös - part közelségében élelmiszerbolt, pizzéria, templom, óvoda, Erkel Ferenc emlékház, tűzoltóság, papírbolt található a közelben.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Krausz Jánosné Erika

Krausz Jánosné Erika

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (30) 447 5445
Krausz Jánosné Erika

Krausz Jánosné Erika

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (30) 447 5445

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.