Nagyteraszos Vadmacska

3659 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szegeden a Vadaspark lakóparkban eladó ez a 2006-ban épült, különleges és egyedi adottságokkal rendelkező, első emeleti, erkélyes, tetőteraszos, 3 szoba + nappalis lakás.
Az ingatlan tehermentes és azonnal átvehető.

Az élettér alsó szintjén található 2 külön bejáratú erkélykapcsolatos hálószoba, az erkélyes nappali, a konyha, a fürdő és egy külön wc, amely összesen 75 m² lakótér amelyet egy 13 m²-es nagy erkély tesz igazán hangulatossá. A felső szinten található lakótér a lépcsőházból közelíthető meg, de a lakás elválaszthatatlan részét képezi. Itt található a dél-nyugati fekvésű 49 m²-es tetőterasz egy 25 m²-es szobával, külön fürdővel és wc-vel, amely maximálisan kiemeli ezt az ingatlant az átlagos lakások sorából és egyedülálló választássá teszi azt.

Az ingatlanhoz tartozik egy udvari autóbeálló, amely 1,9m Ft áron vásárolható meg, amelyet a tulajdonos elsősorban együtt szeretne eladni a lakással.

Az ingatlan fűtésről gáz - cirkó fűtés, hűtéséről klíma gondoskodik, ahol fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony. További előny, hogy 2021-ben új konyhabútor lett beépítve és esztétikai felújítás is történt a lakásban. A környék infrastruktúrája és a közlekedés tökéletes, és buszmegálló, bolt, Napfény Tesco, Obi, 2 percnyire található az ingatlantól.

A lakás és a fenti hatalmas tetőterasz együttesen egy igazán szerethető egységet képez, amely kiváló lakóhely lehet, akár 3-4 tagú család számára is.

Hívjon és tekintse meg!

We offer for sale this first-floor, 3-room-plus-living-room flat located in the "Vadaspark" Lakópark ("Zoo" Housing Complex) in the city of Szeged built in 2006 having both a balcony and a terrace, and other special and unique features.

On the ground floor there are two separate bedrooms both with a balcony, a balconied living room, a kitchen, a bathroom and a separate restroom these altogether forming a 75-square-meter living space that is made really cosy by the 13-square-meter spacious balcony. The upper floor can be approached through the staircase still being an inseparable part of the flat. Here you can find the south-west-facing, 49-square-meter roof terrace with a 25-sqm room, a separate bathroom and restroom that particularly highlights this flat from the repertoire of the flats and makes it a special choice.

Furthermore there is a carport in the yard belonging to the property that can be purchased at the price of 1.9M HUF and the current owner prefers it to be sold together with the flat.

The heating of the flat runs on a circulating gas boiler, and an air conditioner takes care of the cooling where it is a very important fact to mentions that along with an absolutely normal usage the consumption is still beyond the limits of the overheads reduction thus having extremely low costs. Another benefit is that in 2021 there was a new kitchen furniture installed and the flat was aesthetically renewed as well. The infrastructure and the transport facilities are perfect in this area, shops, Tesco and Obi are 2 minutes far from the property.

The flat and the huge roof terrace upstairs together form a really lovable unit that can be an excellent home for even a family of 3 or 4.

For viewing the flat you need to make an appointment, call me and have a look even at the weekend.

Kókai Ferenc

Kókai Ferenc

ULTRA
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
E-office
Most 600 000 forintot adunk az induláshoz
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban