Napfényes belvárosi kislakás

1013 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Egyedülállónak, párnak vagy befektetésnek is ideális ez az azonnal költözhető, csendes helyen lévő, Királykút lakónegyedben lévő panellakás a belváros szélén. Csendes, mert nem utcára, hanem zöldterületre néző ablakai vannak, ráadásul napos a déli fekvésnek köszönhetően.

Az épület korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A nyílászárók is újakra lettek cserélve.
Az előszoba burkolata járólapot kapott, együtt a konyhával, étkezővel és a vizes helyiségekkel. A szoba laminált parkettás. A konyha igény szerint csinosítható vagy felújítható. A lakás pár éve esett át egy festésen, de szinte a jelenlegi állapotában is használható vagy kiadható.

A fűtés távhővel történik. A fűtés költség alacsonyan tartható, hiszen középső lakás lévén, minden oldalról besegítenek a szomszédok is 😊. A rezsi is alacsony.

A lakásban van két hatalmas beépített szekrény, de ha az nem elég, akkor sincs gond, hiszen van a lakáshoz, egy másik szomszéddal közösen használt tároló is, ami sok olyan holminak tud helyet biztosítani, amit már nem szeretnénk a lakásban tárolni.

A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. Élelmiszerbolt, orvosi rendelő és a belváros pár perces sétára találhatóak. A közeli helyi buszmegállókból pedig a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető.

Wollein Attila

Wollein Attila

Kapcsolattartó
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban