Napfényes, kertkapcsolatos téglalakás a Városliget mellett!

1894 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó a Dembinszky utcában, a Városliget szomszédságában, egy napfényes, kertkapcsolatos, egyedi hangulatú, 44 m2-es téglalakás.

Az ingatlanról készült reklámfilm elérhető a hirdetésben!

A lakás elrendezése a következő:
- 18,5 nm-es nappali
- 9,5 nm-es szoba
- 7, 5 nm-es előtér
- 3,6 nm-es fürdő
- konyhaszigettel leválasztott, 4,6 nm-es konyha

A lakás nagyobb részét 2019-ben felújították: ami új víz-, villanyvezetékeket jelent. A vízmelegítő jól karbantartott. A nyílászárók igény szerint felújítandóak. A konyha 2018-ban lett felújítva. A nappaliban található laminált parketta új és garanciális, valamint az egyéb burkolatokat is modernizálták ekkor.

A konyhabútort illetve a beépített tűzhelyet a vételár tartalmazza.
A fürdőszoba mosdóval, egylégterű wc-vel, valamint zuhanyzóval felszerelt.
A lakás fűtése konvektoros.

A belmagasság kicsivel nagyobb, mint 3,5 m, ebből adódóan igény szerint galériázható is. További kertbővítési lehetőséget rejt magában, hogy a jelenleg nappaliként funkcionáló nagyobb szoba egyik ablaka átalakítható ajtóvá, és a társasháztól bérbe vehető az ablak előtti falra néző kertrész. Igény szerint a tetőtér szintén megvásárolható a társasháztól. Az ingatlan így nagyobb családok számára is ideális megoldást tud jelenteni.

A fenntartási költségei alacsonyak. A közös költség 10 824 Ft. A legutóbbi, nagyobb horderejű felújítás a gázvezetékek megújítása volt.
A villanyköltség (átlagban) 8 000 Ft, a gáz 11 385 (általány), továbbá víz-csatorna 5 740 Ft volt legutóbb (van vízóra, ezért ez fogyasztás szerint kerül, elszámolásra). Ezen felül az internet (opcionális) pl: Vodafone 4 990 Ft.

Minden sétatávolságon belül található: kisbolt, drogéria, Városliget, az Állatorvosi Egyetem, több étterem, kávézó, patika …stb.

A tömegközlekedése kiváló: többek közt a 70, 74, 79 troli, 30, 30A, 230 buszok háztól 1-2 perc sétányira. De 8-10 percen belül elérhető a 133E, 5, 7, 7E, 8E, 20E, 108E, 112, 230-as buszok, a Keleti pályaudvar, illetve az M2 és az M4-es metró is.

Az ingatlan per-, tehermentes, 1/1-es tulajdonban lévő és hitelre is megvásárolható, melyhez teljeskörű
segítséget és egyedi kamatkedvezményt tudunk nyújtani.

A bejárat előtt található egy 4nm-es teraszrész is és egy közel 20 nm-es saját használatú kertrész.

A kertkapcsolatnak köszönhetően cicásoknak egyenesen maga a Paradicsom! A kis kertrész egyedi hangulatot kölcsönöz ennek a belvárosi, egyszintes lakásnak. A légkör meglepően csendes, nyugodt és meghitt. Kevés a szomszéd és kulturált a lakóközösség. Egy igazi privát, intim kuckó ez, mely ugyanakkor rendkívül jól frekventált helyen helyezkedik el!

A földszinti lakás ablakai mindkét oldalról kertre nézőek. Nincs elmászkálás az ablakok előtt.

A hirdetés kizárólag a VING (Városi Ingatlaniroda) kínálatában szerepel!

Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bizalommal, akár hétvégén is.

Várom érdeklődését: Fodor Fanni 06-20-804-4080.

Fodor Fanni

Fodor Fanni

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 804 4080
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.