Napfényes, mediterrán otthon megfizethető áron

388 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budafokon, a szeder- és málnabokrok után nyíló privát parkolók mögött, most eladóvá vált egy 100 nm-eres sorház.

Elrendezését tekintve ablakos konyhába-étkezőbe lépünk be elsőre. Innen kis folyosó vezet a tágas nappaliba. A nappaliig vezető folyosón jobb kéz felől egy zuhanyzós fürdő, bal kéz felől pedig egy lépcső alatti (opcionálisan) gardrób/mosókonyha/kamra is található. A felső szintre - a kert és a terasz hangulatát idéző - kovácsoltvas korláttal ellátott lépcsősor vezet fel. Az emeletre felérve balkéz felől egy hatalmas háló tárul elénk. Ennek ablakai a társasház belső udvarára néznek. A lépcsővel szemben egy másik, fürdőkáddal felszerelt fürdő került kialakításra. Benne Bosch kombi cirkó gondoskodik az otthon melegéről. A konyha-étkező felett egy szintén komfortos méretű szoba helyezkedik el. Ennek ablakai romantikus, hatalmas kövekkel kirakott kertre nézőek. A kertben tároló, terasz, diófa is található. A házhoz tartozik padlástér is.

Az egymás feletti két nagyobb szoba déli fekvésűek. A reggeli és délelőtti órákban napfényben úsznak, igazi mediterrán élményt lopva a belső terekbe.

Új nyílászárók (biztonsági ajtó, 3 rétegű, hőszigetelt thermo ablakok) kerültek beépítésre az elmúlt években. Maga a ház 2016-ban épült.

A lakás Budafok kertvárosi részén található. A közeli Duna part kiváló sportolási és kikapcsolódási lehetőségeket biztosít minden korosztály számára. A társasház környezetében elhelyezkedő boros pincék egyedi atmoszférát teremtenek. A régi idők hangulata mellett karnyújtásnyi elérhetőségben vannak a modern, mindennapi élethez szükséges üzlethelyiségek és szolgáltatók. Bevásárlási lehetőségek terén kocsival 5-, tömegközlekedéssel 10 perc alatt elérhető több bevásárló központ is (Savoya Park/ Campona), illetve Aldi, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, játszótér, állatorvosi rendelő, benzinkút, barkácsbolt, kisbolt stb is.

A környék tömegközlekedése kiváló. Sétatávon belül található a 33, 133E, 114, 213, 214 buszok megállója. Több vasúti megálló is rövid időn belül megközelíthető. Autóval könnyen elérhetőek az M0, M6, 6-os utak.

A házban több klíma- és riasztóberendezés is található.
A lakás bejárata előtti elkerített terasz alkalmas sziesztára, kávézásra, kerti bútorok kihelyezésére. A teraszos kialakítású privát részen felül a hatalmas kert pedig közös használatban van a közvetlen szomszédokkal.

Összességében komfortos, élhető, tágas terek és világos, napfényes hangulat jellemzi ezt az otthont.

Az ingatlanhoz tartozik egy privát parkolórész is, melyen egyidejűleg több gépjármű is kényelmesen elfér. Ez a fedetlen, viacolorral lerakott kocsibeálló szintén közös használatban van a többi közvetlen szomszéddal. Összesen közel 8-10 gépjármű is elfér benne kényelmesen. Ezen felül az utcán a parkolás ingyenes. Az ingatlan stílusos, egyedi adottságokkal megáldott.

Elsődlegesen családoknak, illetve családalapítás előtt álló fiataloknak javaslom. Számukra kimondottan tökéletes választás.

Érvényes, CC besorolású energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik.

A ház 1/1-es tulajdonú.

Megbeszélés szerint, akár rövid időn belül is költözhető.

Előzetes időpont egyeztetés után, rövid időn belül megtekinthető. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom szíves megkeresését. Hívjon, egyeztessünk időpontot a megtekintésére, amíg még elérhető!

Fodor Fanni

Fodor Fanni

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 804 4080
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.