Napfényes tégla lakás, gyönyörű panorámával!

1562 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Nádorváros központi részén, a belvároshoz közel, kínálunk eladásra egy 60 nm-es 2 szobás, 6. emeleti tégla lakás. A lakás elosztása: 2 nagyméretű szoba, konyha étkezővel, előszoba, kamra, fürdőszoba, wc. A lakásban mindenhol műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, melyek redőnnyel felszereltek. Az előszobában minden helyet kihasználva beépített szekrényt építettek. A lépcsőház 2 liftes, rendezett és gondozott, a lakók igényesek és barátságosak. A lakáshoz a földszinten egy tároló tartozik. A lakás jelenleg közepes állapotú, az új tulajdonos saját ízlése szerint alakíthatja.
Az utcán ingyenes a parkolás és a hely központisága miatt, a busszal közlekedők is könnyen elérhetnek a város bármely részére. A közelben megtalálhatók boltok, posta, kórház, gyógyszertár, iskola, óvoda, játszótér és a pláza is.

Irányár: 23900000 Ft
Ne szalassza el ezt a kiváló elhelyezkedésű ingatlant, legyen az Öné, hívjon bizalommal akár hétvégén is a 70/335 51 21 számon!

Mindent egy helyen az Ön kényelme és elégedettsége érdekében! Ügyvéd, bankfüggetlen hitelügyintéző - aki az Ön számára legkedvezőbb finanszírozási lehetőséget kínálja!

Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 335 5121
Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 335 5121

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.