Napfényes téglalakás a vasútnál

1895 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Valljuk be őszintén, hogy a békebeli téglalakásoknak nincs alternatívája, ha az élhetőséget nézzük. Nem véletlenül ennyire keresettek. Itt nem hallatszik át a szomszéd papucsának kopogása vagy a fenti gyerekzsivaj. Az eladásra kínált 2 szobás lakásban, a délkeleti fekvésének köszönhetően, a reggeli napsütésre ébredhetünk, vagy kávézhatunk a napsütéses teraszról. Utána pedig a közeli vasútállomásnál vonatra vagy buszra szállva kényelmesen indulhatunk a munkába.

A lakás felújításra szorul. Ez jó hír azoknak, akik most szeretnék az álmaikat megvalósítani egy lakás átalakításában, berendezésében. Szerencsére az ára is ennek megfelelően alakul.

Az épület már korszerű külsőt és hőszigetelést kapott. A nyílászárók részben újakra lettek cserélve. Az napsütötte oldalon a szobákat külön redőny védi a tűző nap sugaraitól vagy a déli széltől. A fűtés gázkonvektorokkal történik. Az előbbieknek és a sok napfénynek köszönhetően gazdaságos a fűtés.

Nincs gond, ha költözéskor nem mindent szeretnének a lakásba berakni, mert a házban egy saját, körülbelül 8 négyzetméteres, száraz pince is rendelkezésre áll a földszinten.

A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. Szupermarket, barkácsáruház, orvosi rendelők, bölcsőde, óvoda, iskola és egyéb közigazgatási intézmények pár perces sétára találhatóak. De a hangulatos belváros eléréséhez is csak 10 percet kell sétálni. A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető. A vasútállomás tényleg pár perc sétára van. Az autópálya eléréséhez csak 2 közlekedési lámpán kell áthaladni. Tehát akár ingázáshoz is ideális lakás. A ház körül, a lakók számára, parkolók állnak a rendelkezésre.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!
Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban