Nappali+2 szobás+étkezős fészekrakó lakás a 17. ker-ben

2487 Nyomtatás Ajánlás Facebook

FÉSZEKRAKÓ MELEG OTTHON A 17. KERÜLET SZÍVÉBEN, RÉSZBEN FELÚJÍTVA

Eladó Rákoskeresztúr központjában a Ferihegyi úton ez az igazi fészekrakó, meleg otthon, mely egy négy emeletes társasház 4. emeletén található, nappali és két hálószobás, valamint étkezővel és gardróbként is használható tároló helyiséggel rendelkező, erkélyes, 58 m2-es lakás.

A lakás jó állapotú, nagyobb részben felújításra került, a lift nélküli társasház tiszta és rendezett, parkosított környezetű, a ház körül a parkolás ingyenes. A társasházban közös pince és tároló is van.

A lakás felújítása több részletben történt, legutóbb 2013-ban történtek nyílászáró cserék. Ezzel az étkező ablakának kivételével minden nyílászáró újra lett cserélve. Felújításra kerültek a burkolatok is, a képeken látható módon.

A lakás világos, a tágas, klimatizált nappaliból nyílik a közel 3 nm-es, napvédő árnyékolóval is ellátott erkély.

A központi elhelyezkedésnek köszönhetően az infrastruktúra kiváló: néhány percnyi sétával elérhető minden fontos intézmény, valamint számtalan bevásárlási lehetőség, vásárcsarnok, iskolák, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelők, posta, bankfiókok és szórakozási lehetőségek is.

A háztól pár percre található buszmegállókból 20 perc alatt elérhető többek között az Örs vezér tér és a KÖKI, néhány megállónyira van a Rákoshegy vasútállomás, ahonnan 18 perc a Keleti pályaudvar.

Ajánlom a lakást gyermekes, vagy családot tervező pároknak, akik a jelenlegi tulajdonosok szépérzékének köszönhetően egy hangulatos, meleg otthonba költözhetnek.

A lakás tehermentes, rövid időn belül költözhető, banki hitelre is megvásárolható, melyhez díjmentesen teljes körű ügyintézést és egyedi, kamatkedvezményes konstrukciót tudunk ajánlani.

Ezen kívül rendelkezésre állunk energetikai és ingatlanjogi szolgáltatásokkal is.

Bővebb tájékoztatásért és megtekintéshez időpont egyeztetés miatt keressen elérhetőségeimen, a telefont bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre válaszolok:

+36 70 63 73 773; parti.aniko@ving.hu

Parti Anikó

Parti Anikó

Kapcsolattartó
Budapest
+36 (70) 637 3773
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.