Napsugaras népművészeti üzlethelyiség

3274 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ha egy kézműves bolt az álma, például egy rétesbolt, egy cukrászda, egy borozó, hamburgerező, romkocsma ne keressen tovább, ez az épület már önmagában megfelelő enteriőrt ad.

A hátsó részben hangulatos kerthelyiség, a széles utcafronton pedig parkolási, illetve külső kerthelyiség kialakítása lehetséges mindez: Kistelek főutcájában az 5.-ös fő út mentén.

Az autentikus üzlethelyiség, mely igazi ritkaság a hagyományos építési technológiát kedvelők körében, múltjával egyedül álló Kisteleken ,a jelenlegi tulajdonos meghagyta az épület jellegét, természetességét.
Az épület korának megfelelő állapotú vertfal és vályog építésű, viszont a tető felújítása és az épület szigetelésének elvégzése sürgető feladat lenne.
Az üzlethelyiség két utcai bejárattal rendelkezik, 3 helyiséggel. Két nagyobb üzlettérrel, és egy raktárral.
Az ingatlan az udvarból megközelíthető külön lakható házrésszel és egy melléképülettel is rendelkezik.

A lakrész :
2 szobával 1 konyhával és egy fürdőszobával rendelkezik. Ebben a részben felújításra kerültek a villanv, víz és gázvezetékek. A fűtést gázkonvektorok biztosítják. A két rész külön villanyórával felszerelt.
A hátsó melléképület felújítandó, esetleg elbontandó.

Miért fizetne külön lakberendezőt, hogy ezt a hangulatot mesterségesen alakítsa ki, mikor itt ez az eredeti napsugaras parasztház tulajdonjoga kedvező áron!

Hívjon, és nézze meg!
Kocsis Ágota 06 30 2074192

Kocsis Ágota

Kocsis Ágota

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 207 4192
Kocsis Ágota

Kocsis Ágota

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 207 4192

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.