Natürlich Bécsi

3378 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged Belváros városrészében a Bécsi körúton, eladó ez a 1975-ban épült, Jó adottságokkal rendelkező, ELSŐ EMELETI 52 négyzetméteres élettérrel rendelkező, nappali plusz egy szobás, délnyugati fekvésű napfényes, tégla építésű társasházi lakás, melyhez egy 5 négyzetméteres loggia is jár.
A társasház liftes ház, és jó lakóközösséggel rendelkezik, valamint az épület mögötti részen közös használatú ingyenes parkolóhelyek is találhatóak.
A lakás 1 db hálószobával, 1 db nappalival, 1 db konyhával, 1 db fürdőszobával, külön Wc-vel, közlekedővel, és loggiával rendelkezik. Az lakás központi része a nappali, ahonnan könnyedén kijutunk a loggiára, Az ingatlan elhelyezkedésre miatt rendkívül sokrétű a felhasználása - akár lakás, vagy befektetési célra -, amely maximálisan kiemeli ezt az ingatlant az átlagos lakások sorából és egyedülálló választássá teszi azt.
Az ingatlan fűtésről gáz konvektor, hűtéséről klíma gondoskodik. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony. Az ingatlan kifogástalan állapotú, és rövid időn belül átvehető. További előny, hogy az eladó 2019 - ben felújította a teljes villamoshálózatot (vezetékek, fi relé, kapcsolók, dugaljakat), konyhát és fürdőszobát, kicserélte a nyílászárókat (rolóval , és szúnyoghálóval is ellátta), az összes helyiségben a burkolatokat, valamint ekkor volt az ingatlan legutolsó esztétikai felújítása is.
A környék infrastruktúrája és a közlekedés tökéletes, busz és villamosmegálló, boltok, TIK 1 percnyire található az ingatlantól.

Az ingatlan megtekintése rugalmas.

Várom megtisztelő hívását:

KÓKAI FERENC Ving
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777

Kókai Ferenc
PRÉMIUM

Kókai Ferenc

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban